„THE NUN”, film turnat în România, PE PRIMUL LOC în box office-ul nord-american

Redactor:
Ana Obretin
„THE NUN”, film turnat în România, PE PRIMUL LOC în box office-ul nord-american
The Nun, filmat și plasat în România, pe primul loc în box office în SUA. Vezi câte zeci de milioane de dolari a obținut filmul de groază în weekend-ul premierei

Cu Demian Bichir, Taissa Farmiga și Jonas Bloquet în distribuție, filmul prezintă povestea unei tinere călugărițe, a unui exorcist și a unui ghid, care trebuie să se confrunte cu un secret întunecat într-o mănăstire din Transilvania anului 1952.

După ce tânăra călugăriță de la Mănăstirea Cârța se sinucide în împrejurări suspecte, preotul Burke și o măicuță în devenire de la Roma, Irene, sunt trimiși de Vatican să investigheze cauzele morții.

Secvențe din culisele filmului „The Nun”:

„The Nun” rulează începând cu luna septembrie în cinematografele românești. Filmul este turnat integral în țara noastră.

„Îmi place că povestea Călugăriței se desfășoară în 1952 într-un castel din România. Asta face ca povestea să fie atât nouă, cât și veche, în același timp. Am vrut să duc publicul într-o călătorie nebună, terifiantă. A fost o ocazie minunată să facem un film în Transilvania, casa lui Dracula. Am început producția în București, unde am avut studioul. Dar am călătorit și în zone foarte importante din munții Transilvaniei, am ajuns la Castelul Corvinilor, Sighișoara și am vizitat câteva sate românești. Era autentic, așa cum speram să fie. Am lucrat și în jurul unor mănăstiri vechi, care păreau că mai aveau puțin să se dărâme,” a declarat producătorul filmului, Corin Hardy.

„Călugărița” într-un cimitir, la miezul nopții:

 

Inchide