Trupa Scorpions va cânta la București pe 9 iunie. Lista concertelor din 2011

Trupa Scorpions va cânta la București pe 9 iunie. Lista concertelor din 2011
Membrii Scorpions și-au anunțat retragerea glorioasă din rândul greilor rockului printr-un turneu gigant, "Get Your Sting And Blackout World Tour", început pe 10 martie anul trecut, la Praga, și care se va încheia la sfârșitul anului 2012.

Membrii Scorpions și-au anunțat retragerea din rândul greilorrockului printr-un turneu gigant, „Get Your Sting And BlackoutWorld Tour”, început în urmă cu un an, la Praga, și programat să seîncheie la finalul lui 2012. Au inclus și Bucureștiul pe lista lorde concerte, așa că românii vor asculta live în iunie „Wind ofChange”‘ „Still Loving You” și alte melodii devenite adevăratelegende ale muzicii.O lună mai târziu alți rockeri vor cânta laBucurești: Judas Priest – pe 3 iulie și, o săptămână mai târziu, înpremieră, Bon Jovi.

Zone Arena – cartier general pentru staff-ulScorpions

Începând din 7 iunie, în București, Zone Arena se va transforma încartierul general al celor peste 110 membri ai staff-ului tehnic alformației Scorpions, pentru ca în 9 iunie românii să fredonezealături de muzicieni versurile unor piese precum „Rock You Like aHurricane”, „No One Like You”, „Still Loving You” și „Wind ofChange”. Muzicienii – cinci în actuala componență a formației -vor descăleca în Capitală cu două zile înainte de concert, cu unavion privat, din Budapesta, urmând ca la aeroport să fie așteptațide cinci limuzine. Concertul va figura în portofoliul ProjectEvents, care a negociat timp de un an de zile cu managementultrupei înființate în urmă cu 46 de ani pentru ca turneul lor deadio să includă și Bucureștiul.

Cel mai ieftin bilet – 128 de lei, cel mai scump – 350 delei

Biletele vor costa 128 de lei la Gazon B, 190 de lei la Gazon A,265 de lei în fața scenei, în sectorul Golden Circle, și 350 de leila tribună. Ele vor fi puse în vânzare în perioada 10 – 13februarie din magazinul biletoo.ro din Unirea Shopping Center, iarde luni, vor putea fi găsite și online, pe biletoo.ro, bilete.ro,myticket.ro, blt.ro, biletfan.ro și ticketpoint.ro.

În perioada 10 – 13 februarie vor fi puse în vânzare câte 500 debilete la prețuri promoționale, reduse cu 15%, în sectoarele GoldenCircle și Gazon A, anunță organizatorul.

Trenuri „rock ‘n’ roll” pentru fanii lui BonJovi

O lună mai târziu, rockul, mai precis heavy metalul, se va auzi dinnou la București. Mai întâi la Romexpo, pe 3 iulie, când JudasPriest revine în Capitală cu un concert ce face parte din turneul”Epitaph”, ultimul din cariera de peste 40 de ani a trupei,informează site-ul oficial al formației. O săptămână mai târziu, pe10 iulie, Bon Jovi se va auzi live în Piața Constituției. La unastfel de eveniment fanii celebrei trupe ar putea ajunge înCapitală cu trenuri „rock ‘n’ roll” care să-i transporte din toatecolțurile țării.

Biletele pentru concertul din 10 iulie s-au pus deja în vânzareîn rețeaua Eventim. Dintre acestea, cele mai ieftine sunt primele2.000 de tichete pentru locuri la peluză, vândute la un prețpromoțional, de 138,5 lei.

După epuizarea acestor bilete, prețul pentru un loc la peluză vafi de 159,8 lei. Prețul unui bilet Normal Circle este de 186,4 lei,iar un bilet Golden Circle costă 298,2 lei. Cele mai scumpe suntbiletele VIP, care includ și loc pe scaune, în tribune. Pentru unbilet VIP A1 sau A2, cumpărătorii trebuie să plătească 479,3 lei,iar pentru un bilet VIP B1 sau B2, 372,8 lei. Potrivit lui MarcelAvram, organizator, nu doar românii sunt interesați de concertulamericanilor de la Bon Jovi, ci și vecinii. Astfel, susține acesta,din Bulgaria vine o cerere de 10.000 – 15.000 de bilete. Show-ul dela București al trupei este inclus în turneul mondial „TheCircle”.

Ce concerte urmează

Muzicianul austriac Parov Stelar va susține patru show-uri înRomânia, primul dintre ele fiind programat pe 19 februarie, laBrașov. Pe 11 martie, el va cânta la Timișoara și, o zi mai târziu,se va auzi la Arenele Romane din București. Pe 20 mai, artistulîmpreuna cu trupa sa vor reveni în țară pentru un spectacol, laCluj-Napoca. De revenit la București revine și trupa Gipsy Kingscare și-a programat un concert la Sala Palatului, pe 9 aprilie.Cântarea face parte din „Gipsy Kings 2010 – 2011 World Tour”,început anul trecut, în iulie, în Los Angeles.

Pentru cei care vor să asculte hituri precum „Bamboleo”, „DjobiDjoba” și „Volare”, biletele costă între 50 de lei și 300 de lei.31 martie e data la care Budapest Gypsy Symphony Orchestra, careînsumează 100 de muzicieni, va susține un concert tot la SalaPalatului din București. Muzicienii vor pune în scenă concertul”100 de viori”. Biletele pot fi achiziționate la prețurile de 75 delei, 100 de lei, 150 de lei și 200 de lei de la Sala Palatului,Teatrul Național București, Magazinul Muzica sau online, pewww.bilete.ro, www.blt.ro, www.eventim.ro.

TOP5

Cele mai bine vândute concerte în 2010

1. AC/DC
2. Sonisphere
3. Aerosmith
4. Guns N’ Roses
5. Eric Clapton.

Prețurile biletelor pentru astfel de evenimente variază între 40și 150 de euro, sume practicate și la concertele dinstrăinătate.

Inchide