• Publicat:
Magazin

Tu știi ce se află pe mâncare ta? Un student a dezvăluit vietățile care se găsesc pe alimentele naturale – VIDEO

Tu știi ce se află pe mâncare ta? Un student a dezvăluit vietățile care se găsesc pe alimentele naturale – VIDEO
Un student la biomedicină a dezvăluit cu ajutorul unui microscop câte vitetăți se află pe alimentele naturale precum morcovii, cartofii și salata.

Martin Kaae Kristiansen, student la biomedicină în Danemarca, în vârstă de 28 de ani, a dezvăluit într-un filmuleț conceput cu ajutorul unui microscop ce fel de gândaci mișună pe legumele pe care le consumăm în mod frecvent. 

Martin a cumpărat mai multe legume și le-a supus „analizei”, descoperind astfel mai mulți acarieni, viermi rotunzi, și larve care le „populau”. 

Chiar dacă majoritatea sunt inofensive, Martin a declarat că prin intermediul videoclipului vrea să le arate oamenilor cât de important este să speli foarte bine produsele înainte de a le consuma. „Majoritatea organismelor sunt inofensive pentru oameni, dar nu toate. Am găsit cel puțin câte două exemplare din fiecare organism văzut în acest videclip iar mostrele au fost luate doar din câteva legume”, a mărturisit acesta. 

El a descoperit că unele dintre petele care părea a fi mizerie, erau de fapt insecte moarte iar acesta le descrie drept „cimitire de insecte”.

Unele dintre cele mai des întâlnite organisme au fost acarienii și viermii rotunzi. 

Potrivit Daily Mail, dacă larvele viermilor sunt înghițite, acestea ar putea provoca dureri de stomac cumplite, amețeli sau diaree, deși acest lucru se întâplă destul de rar. 

Foto: Captură YouTube

Inchide