Tudor Chirilă, după ce și-a întrerupt de două ori piesa de teatru din cauza unei „pițișoare”: Teatrul este casa mea, tu trebuie să te conformezi regulilor

Redactor:
Alexandra Mortu
Tudor Chirilă, după ce și-a întrerupt de două ori piesa de teatru din cauza unei „pițișoare”: Teatrul este casa mea, tu trebuie să te conformezi regulilor
Actorul și cântărețul Tudor Chirilă a postat recent pe o rețea de socializare întâmplarea neplăcută petrecută în timpul unei piese de teatru în care actorii au fost nevoiți să întrerupă de două ori spectacolul din cauza unei „pițișoare" care făcea zgomot.
„Aseară la spectacol am avut din nou o domnișoară extraordinară în public. Bine, era un grup de trei, dar una a strălucit. Prima dată vorbea în același timp cu mine, la mai puțin de un metru distanță. Am fost nevoit să întrerup spectacolul pentru că pur și simplu nu puteam vorbi în același timp cu remarcile ei de popcorn”, începe actorul povestirea despre incident.

Ulterior, Tudor Chirilă i-a explicat tinerei unde se află „aici e teatru, nu cinematograf” și a anunțat-o că îi deranjează pe cei de pe scenă. Se pare că domnișoara nu era la prima abatere de acest fel în acea seară, sunându-i cu ceva timp în urmă telefonul, deși organizatorii de la UnTeatru îi anunțaseră pe spectatori să le închidă.

Însă tânăra și-a făcut simțită prezența și mai târziu când „i-a sunat alarma de la telefon. De data asta a fost amendată de colega mea (eu aș fi abandonat o cauză pierdută). O nuanță nouă a apărut în vocea pițișoarei (rezultatul împerecherii între domnișoară și pițipoancă) : țâfna. Cu țâfnă deci, i-a explicat colegei mele că e o alarmă, ce-ar vrea să facă? Momentul m-a închis definitiv (restaurant) și am considerat-o o cauză pierdută”.

Spre sfârșitul postării, actorul anunță că teatrul este casa lui și „faptul că plătești bilet îți garantează accesul la spectacol, nu-ți dă și dreptul să faci ce vrei în casa mea”.

 

Inchide