Ultimele vești despre starea de sănătate a Simonei Halep. Ce spune românca despre înfrângerea de la Roma

Redactor:
Departament Sport
Ultimele vești despre starea de sănătate a Simonei Halep. Ce spune românca despre înfrângerea de la Roma
Simona Halep s-a întors în țară după turneul de la Roma, acolo unde a fost învinsă în turul doi de Marketa Vondrousova. Românca a avut probleme musculare și a explicat care e situația sa medicală.

„Sunt ok, nu am nicio problemă gravă la picior. A fost din cauza oboselii un pic contractat. Săptămânal sunt motivată. Sunt un pic obosită, dar am timp să mă recuperez și abia aștept să merg la Paris. Sunt foarte bune aceste zile libere și chiar mă bucur că pot să le petrec acasă. Întotdeauna vin acasă să îmi reîncarc bateriile și de această dată sunt mai multe zile, ceea ce este un lucru bun”, a spus Simona Halep.

Constănțeanca se pregătește de Roland Garros, acolo unde anul trecut a cucerit trofeul. „Niciodată nu anticipez pentru că nu se știe. Fiecare meci este diferit, fiecare zi e diferită. Așa că voi merge cu încredere și să vedem ce va fi. Din partea mea sunt așteptări normale, o să încerc să gestionez cât se poate de bine și să fac un rezultat bun, pentru că îmi doresc și eu, așa cum își dorește toată lumea. Nu am spus că sunt favorită niciodată și nici nu aș vrea să schimb acest lucru, pentru că toate jucătoarele joacă un tenis foarte bun și nivelul de top 10 este foarte ridicat, toată lumea poate câștiga un turneu. Sunt bine, mă simt bine și am jucat bine la Madrid. Acum, vom vedea”, mai spus ea.

Turneul de la Roland Garros se va juca în perioada 26 mai – 9 iunie.

Inchide