• Publicat:
Magazin

Un accident vestimentar i-a distrus fotografiile de nuntă. Un pelican „s-a scăpat” pe rochia miresei: „Știam că lucrurile nu vor ieși așa cum erau plănuite”

O mireasă care a ales să facă petrecerea pe plajă a povestit cum un pelican i-a distrus rochia albă. Deși lucrurile păreau a fi dezastruoase, femeia a privit cu calm incidentul.

O femeie și-a povestit experiența de coșmar din ziua nunții, când a optat pentru o petrecere în aer liber, pe plajă. Femeia a pornit de la premisa că nu ar trebui să se streseze în ziua nunții, pentru că oricum lucrurile nu vor ieși exact așa cum au fost planificate.

Chiar înainte de a începe o sesiune foto prfesională, un pelican le-a stricat planurile celor doi miri.

„Fotograful ne-a spus >. Nu ne-a spus, însă să fim atenți la păsări. Așadar, în momentul nostru de tandrețe, când soțul meu îmi spunea cât de frumoasă sunt, am auzit un zgomot”, a povestit mireasa.

Atunci, mireasa a remarcat că un pelican care zbura deasupra lor, s-a ușurat pe rochia ei albă.

„A fost oribil. Nu apucasem să facem nicio fotografie. Mai întâi am strigat: Doamne! Vorbești serios?”, a povestit femeia.

Fotografiile din ziua cea mare, o prezintă pe mireasă cu un găinaț de pelican pe rochia albă, ținându-și strâns buchetul și zâmbind.

„Îmi repetam în gând că oricum lucrurile nu ar fi putu ieși exact cum au fost planificate”, a relatat mireasa.

Mireasa a privit cu optimism incidentul și nu a lăsat ca un pelican șă-i stice ziua nunții.

Femeia le-a dat un sfat viitoarelor milese: „Nu e cazul să fiți mirese-monștri. Acceptați că nunta nu va fi exact cum a fost planificată.”

FOTO: THE SUN

Inchide