• Publicat:
Magazin

Un alpinist și-a transmis moartea Live pe YouTube. Internauții i-au ascultat ultimele cuvinte – VIDEO

Un alpinist și-a transmis moartea Live pe YouTube. Internauții i-au ascultat ultimele cuvinte – VIDEO
Un alpinist Japonez a murit în timp ce transmitea live pe Youtube de pe muntele Fuji. Ultimele cuvinte ale alpinistului au fost „Stai, alunec", iar apoi transmisiunea pe Youtube s-a încheiat.

Luni, un alpinist din Japonia a dorit să-și împărtășească experiența sa de pe muntele Fuji așa că a transmis Live pe Youtube. În timp c eînainta, le poveste urmăritorilor ce sentimente are: „Degetele mă dor îngrozitor, dar trebuie să folosesc telefonul. Ar fi trebuit să am cu mine un pachet fierbinte”, se aude tânărul spunând în înregistrare.

Autoritățile cred că tânărul ar fi ajuns până aproape de munte, deoarece calea era din ce în ce mai îngustă și mai abruptă.

 

„Acest loc este alunecos și devine periculos. Încerc să merg pe lângă stânci, este un drum foarte abrupt”, a spus tânărul. Apoi, după „Stai, alunec”, transmisiuna s-a încheiat.

Urmăritorii live-ului au alertat autoritățole. Salvamontiștii au găsit a doua zi un cadavru la 3.000 de metri altitudine, dar încă nu se știe dacă este chiar alpinistul care a transmis Live-ul.

 

Inchide