Un american a încercat să se împrietenească pe Facebook cu acuzata dintr-un proces în care era jurat

Redactor:
Laura Holban
Un american a încercat să se împrietenească pe Facebook cu acuzata dintr-un proces în care era jurat
Americanul Jacob Jock se afla în comisia de jurații pentru un accident din trafic, însă a făcut o gafă și-a fost dat afară.

Jacob Jock, un american care se afla printre jurații unui proces, a încercat să se împrietenească pe Facebook cu acuzata, motiv pentru care a fost dat afară, dar fără să fie sancționat, așa cum s-a întâmplat în alte cazuri, scrie Daily Mail.

Acesta a făcut cererea de prietenie de pe smartphone-ul său, dar susține că a fost o greșeală. Acuzata, Violetta Millerman, i-a spus avocatului ei despre incident, iar Jock a fost eliminat din comisie.

„Ca să vezi, am fost respins. Aparent, i-a deranjat că am trimis o cerere de prietenie cuiva implicat în caz.. haha”, nota bărbatul a doua zi după incident.

Unul dintre avocații care lucrează la acest caz, Damian Mallard, a declarat pentru publicația Herald Tribune că Jock a riscat mult și a scăpat ca prin urechile acului de închisoare. Alți jurați din statul Texas care au fost prinși în circumstanțe asemănătoare au primit ore de muncă în folosul comunității sau chiar condamnări la închisoare.

Inchide