• Publicat:
Magazin

Un australian a renunțat la două lăzi de bere pentru a-l salva pe Joey, un „berbec-unicorn” – VIDEO

Un australian a renunțat la două lăzi de bere pentru a-l salva pe Joey, un „berbec-unicorn” – VIDEO
Un australian a renunțat la două lăzi de bere pentru a-l salva pe Joey, un „berbec-unicorn", singurul din Australia, după cum spune noul stăpân. Fără intervenția acestuia, animalul ar fi fost sacrificat.

Michael Foster, fost agent în domeniul agricol, a povestit cum verifica o turmă de oi, moment în care a dat peste Joey, un berbec diform, care are un singur corn, în mijlocul capului, scrie upi.com.

„Inițial am crezut că este o glumă, dar m-am gândit că animalul acela chiar semănă cu un unicorn”, a povestit Foster pentru 7NewsAdelaide.

„Am fost agent timp de șase ani și este prima oară când văd așa ceva. Din cunoștințele mele, acesta este singurul „berbec-unicorn” din Australia”.

Foster a spus că Joey ar fi ajuns să fie sacrificat, dar l-a salvat contra a două lăzi de bere, pe care i le-a dat ciobanului.

„Aleargă cu restul oilor, este amuzant să-i vezi cornul cum iese”, a declarat Foster.

Foster a precizat că Joey este făcut pentru celebritate. „O să-l facem mare, îl ducem la spectacole și oriunde este nevoie, chiar și la Hollywood”, a spus Foster. „Sunt sigur că micuții vor fi încântați să îl mângâie, le putem oferi chiar și plimbări cu el”.

Un asemenea „unicorn” a pus pe jar poliția din California, în 2016, în dreptul Fermelor Ranchos. Oamenii legii au alergat timp de trei ore după un „unicorn”, care s-a dovedit a fi un ponei deghizat în unicorn, pentru o ședință foto, îndeajuns de abil încât să scape din mâinile stăpânilor săi.

Inchide