• Publicat:
Magazin

Un bărbat a fost pălmuit de 52 de ori în mijlocul străzii, chiar de iubita lui. Motivul: Nu i-a cumpărat un telefon mobil nou – VIDEO

Un bărbat a fost pălmuit de 52 de ori în mijlocul străzii, chiar de iubita lui. Motivul: Nu i-a cumpărat un telefon mobil nou – VIDEO
Un chinez a fost victima unui abuz fizic în public, după ce iubita l-a pălmuit de 52 de ori. Femeia era supărată că bărbatul nu i-a cumpărat un smartphone nou, cu ocazia Zilei Îndrăgostiților.

Chinezii sărbătoresc Ziua Îndrăgostiților pe 20 mai, sub denumirea de „520″ – una din cele trei zile anuale „ale îndrăgostiților” în China – într-un mod domantic, dar femeia respectivă a decis să-și pedepsească iubitul pentru imprudența de a nu-i cumpăra telefonul, scrie odditycentral.com.

Mulți oameni au fost martori la umilirea bărbatului, unii chiar de față, alții în mediul online, unde clipul video al agresiunii a fost distribuit.

Poliția a sosit la locul faptei și a calmat lucrurile, confirmând și că femeia și-a pălmuit iubitul de 52 de ori.

Când polițiștii au încercat să-i calmeze pe cei doi „porumbei”, bărbatul a încercat să-și protejeze iubita și a spus că a greșit și nu i-a cumpărat cadoul mult visat, permițându-i acesteia să-l pălmuiască.

Ulterior, individul le-a zis polițiștilor că femeia îl întreține și tocmai de aceea i-a permis să îl agreseze în public.

Cuplul a refuzat să soluționeze disputa la secția de poliție și a promis că va rezolva incidentul în mod pașnic.

Inchide