Un bărbat din Sălaj a intrat în Guinness World Records pentru CELE MAI MULTE SCRISORI PRIMITE. Cine i-a scris

Redactor:
Gândul
Un bărbat din Sălaj a intrat în Guinness World Records pentru CELE MAI MULTE SCRISORI PRIMITE. Cine i-a scris
Un bărbat din județul Sălaj, Gabriel Antoniu Lavrincic, a stabilit recordul mondial pentru cele mai multe scrisori primite - 22.018 bucăți, reprezentanții Guinness World Records emițând pe numele său o diplomă pentru numeroasele scrisori care i-au fost trimise de copii din URSS, între 1987-1991.

Un bărbat din județul Sălaj, Gabriel Antoniu Lavrincic, astabilit recordul mondial pentru cele mai multe scrisori primite -22.018 bucăți, reprezentanții Guinness World Records emițând penumele său o diplomă pentru numeroasele scrisori care i-au fosttrimise de copii din URSS, între 1987-1991.

Gabriel Antoniu Lavrincic, care este directorul Compartimentuluicomerț – export în cadrul unei companii producătoare de mobilier delux, a declarat, miercuri, că toată corespondența personală carei-a adus un loc în Guinness World Records este primită de la maimulți copii-pionieri din URSS, în perioada 1987-1991.

„Aveam 12 ani când am început să învăț limba rusă singur și săcorespondez cu copii din Uniunea Sovietică. La început, primeamcâteva scrisori pe zi. Într-o dimineață, poștașul m-a rugat să trecpe la Poștă, unde am găsit o cameră plină cu scrisori. Amcorespondat așa patru ani, adunând aproximativ patru milioane descrisori, din care acum mai am 22.018. Dat fiind faptul că suntdestinatarul unui număr atât de mare de scrisori, am intrat înGuinness World Records, care mi-a eliberat în luna aprilie odiplomă: sunt campion mondial absolut la scrisori șicorespondență”, a declarat Gabriel Antoniu Lavrincic.

Potrivit acestuia, ideea de a cere recunoașterea Guinness WorldRecords i-a fost sugerată de un coleg, cu câteva luni în urmă, cândlucra în Norvegia.

„Am venit în localitatea mea natală, Marca, în concediu și m-amapucat să fac curățenie între scrisori. Am ars cam o jumătate demilion de scrisori, până mama m-a rugat să păstrez câteva dintreele ca amintire. Când m-am întors în Norvegia, le-am povestitcolegilor despre aceasta și unul din ei mi-a sugerat că ar trebuisă intru în Guinness World Records”, a declarat sălăjeanul.

El a spus că i-a luat câteva luni să întocmească întreagadocumentație care a trebuit trimisă către Guinness World Records,dar că, în final, reprezentanți ai acestei instituții s-auprezentat la Marca, pentru a stabili recordul mondial.

Gabriel Antoniu Lavrincic intenționează să deschidă un MuzeuNațional al Scrisorilor, în comuna Marca, din Sălaj, cu sprijnulPrimăriei Marca, al Direcției Regionale de Poștă Cluj-Napoca și alunui prieten pe care și l-a făcut prin corespondență și care esteun om de afaceri rus.

Sălăjeanul în vârstă de 35 de ani vorbește zece limbi străine:rusă, engleză, spaniolă, italiană, norvegiană, bulgară, poloneză,sârbă, slovacă și croată, dintre toate cea mai dragă fiindu-i rusa,pe care a învățat-o singur, folosind ca metodă corespondența prinscrisori cu pionieri din Uniunea Sovietică.

Mihaela Moldovan, [email protected]

Surpriză totală la CFR Cluj. Noul antrenor debutează chiar astăzi pe banca ardelenilor în Europa...
Marius Rădoi a murit azi-noapte! Ştirea care cutremură România
FOTO. Andreea Marin, imagini de când era `vânată` de Playboy! Așa nu și-o mai aduce...
FOTO. Ea este considerată una dintre cele mai frumoase fiice de fotbaliști din lume! Cum...
Se dau BANI pentru români! Suma e INCREDIBILĂ. Intră direct pe card
Vacanţă în pandemie, cu preţul sănătăţii publice. Avertismentul experţilor: Efectele distracţiei se măsoară în numărul...
Scandalul consilierei decorate. Mesajul unui militar împușcat în misiune. „Noi nu am primit niciun telefon...
Marius Rădoi a murit azi-noapte! Ştirea care cutremură România
Ce a făcut Gigi Becali când a aflat că Anamaria Prodan e în stare gravă....
REGINA care nu se putea abţine să FACĂ sex. După ce PRINDEA un bărbat...
GE-NI-AL! Așa poți să primești o pensie de 3.000 de lei lunar. Trebuie să urmezi...
Ungurii nu se lasă și nu renunță la Ardeal! Au dat deja sute de milioane...
LOCKDOWN după alegeri în România? Alexandru Rafila, ANUNȚ ȘOC! Ce ne așteaptă în următoarele săptămâni
Actrița din Juno și Inception a devenit el. Cum arată după ce a dezvăluit că...
Industria care explodează în pandemie. Posibilităţile de creştere sunt uriaşe
SFÂRŞITUL BENZINEI: Noul combustibil în care chinezii investesc MILIARDE şi care ar putea duce la...
Andra trece prin clipe de coșmar! Aurora și Săndel Mihai, testați pozitiv cu COVID-19: „A...
×
Inchide