Un cadavru a căzut „din cer” în curtea unei case din Londra – FOTO

Redactor:
Gandul
Cadavrul unui bărbat a căzut „din cer" în curtea unei case din Londra, fiind vorba de o persoană care s-a ascuns în trenul de aterizare al unei aeronave care venea din Africa.

Bărbatul a căzut dintr-un avion al companiei aeriene Kenya Airways care venea de la Nairobi, transmite GlobalNews.ca. Cel mai probabil, acesta era deja mort când piloții au deschis trenul de aterizare pentru a ateriza la Londra.

Anchetatorii au descoperit, în compartimentul trenului de aterizare, o pungă în care se aflau o sticlă de apă și mâncare. Cadavrul înghețat a căzut la un metru de o persoană care făcea plajă și a distrus o parte dintr-un pavaj, potrivit The Sun. Un martor, care a văzut ceva căzând „din cer”, a ajuns la fața locului în același timp cu poliția.   

Cei care încearcă să călătorească astfel mor, în majoritatea cazurilor, din cauza hipotermiei și a lipsei de oxigen, deoarece aeronavele care zboară pe rute internaționale ajung la o altitudine de 10.000 de metri.

Poliția vrea acum să afle identitatea victimei. 

Zborul de la Nairobi la Londra durează nouă ore. 

Locul în care cadavrul înghețat a căzut

 

×

Urmăriți Gândul LIVE Suntem revoltați când oamenii NU poartă măști in metrou sau în spațiile închise, dar ne victimizam cand jandarmii intervin în forță. Un tânăr NU purta corect masca, iar călătorii au fost impresionați de victimizarea tânărului și i-au sărit în ajutor. https://www.gandul.ro/19468728 Președintele USR, Dan Barna, și europarlamentarul PNL Rareș Bogdan, printre invitații Emmei Zeicescu la Gândul LIVE

Publicată de Gandul pe Marţi, 14 iulie 2020
Gândul LIVE!
Inchide