Un cartel de droguri mexican și-a construit tanc. Vezi cum arată „El Monstruo 2011” VIDEO

Redactor:
Laura Holban
Un cartel de droguri mexican și-a construit tanc. Vezi cum arată „El Monstruo 2011” VIDEO
Conflictele dintre guvernul mexican și cartelurile de droguri din nordul țării durează de mai bine de patru ani și jumătate, iar în acest timp, traficanții și-au construit tancuri precum cel poreclit "El Monstruo 2011" .

Conflictele dintre guvernul mexican și cartelurile dedroguri din nordul țării durează de mai bine de patru aniși jumătate, iar în acest timp traficanții și-au construit tancuri,precum cel poreclit „El Monstruo 2011„.Cartelurile de droguri din America de Sud s-au dovedit întotdeaunaingenioase în ceea ce privește mijloacele de transport, așa cum odovedește și construirea unui submarin în jungla columbianădestinat traficului de droguri. Rolul lui „El Monstruo 2011” esteînsă altul. Vehiculul este răspunsul paramilitar al traficanțilorla înăsprirea măsurilor luate împotriva cartelurilor de guvernulmexican, notează Jalopnik.com.

„El Monstruo 2011″, cu o capacitate de 12 persoane și o vitezăde maxim 110 km/h, a fost capturat acum două săptămâni în urma unuischimb de focuri. Oficialii mexicani au declarat că se așteaptă caaceste carteluri să continue să construiască astfel de”monștri”.

Inchide