Un clujean cere servicii sexuale în schimbul cazării la Untold: Mi-ar plăcea să le privesc pe minore cum se joacă, sau să fiu sclavul lor

Un clujean cere servicii sexuale în schimbul cazării la Untold: Mi-ar plăcea să le privesc pe minore cum se joacă, sau să fiu sclavul lor
Publicat: 05/07/2019, 18:53

Un bărbat a anunțat că își închiriază apartamentul pentru cei care vin la festivalul Untold din Cluj, scrie Știri de Cluj.

Când a fost contactat de posibili chiriași, bărbatul a întrebat dacă sunt și fete care vor să stea în apartamentul lui și cât de deschise sunt pentru o aventură sexuală.

Într-unul din mesajele pe care le-a primit clujeanul în legătură cu închirierea apartamentului în timpul festivalului Untold, acesta se arată interesat de sexul și vârsta persoanelor care ar vrea să închirieze.

Când persoana care l-a contactat i-a cerut poze ale apartamentului, bărbatul a întrebat dacă cei care vor să închirieze sunt băieți. Când i s-a răspuns că este vorba despre doi băieți și două fete, bărbatul a întrebat dacă sunt cupluri. Clujeanul s-a arătat din ce în ce mai interesat de posibilii chiriași când a aflat că fetele și băieții vor să stea în camere separate.

„Deci fetele îs bi. Tare!”, a scris bărbatul, iar cel care l-a contactat i-a răspuns: „Ce? Nu. Sunt un cuplu. Lesbi”. De acest răspuns clujeanul s-a declarat de-a dreptul încântat: „Sună tare de tot”.

„Aș fi așteptat o propunere indecentă. Mi-ar plăcea să le privesc cum se joacă, sau să fiu sclavul lor, sau un masaj”, a spus bărbatul când a fost întrebat de prețul chiriei. Clujeanul a făcut propunerea deși știa că cele două fete sunt minore de 16 ani.

Unui alt posibil chiriaș bărbatul i-a răspuns că prețul variază în funcție de cât de „open” sunt fetele.

Mai multe capturi ale conversațiilor cu bărbatul din Cluj AICI