Un fost lider mondial la tenis aruncă bomba: Mi-ar plăcea să fiu antrenorul lui Halep

Un fost lider mondial la tenis aruncă bomba: Mi-ar plăcea să fiu antrenorul lui Halep
Mats Wilander (54 de ani), fost lider mondial și actual analist la Eurosport, este un admirator al Simonei Halep (27 de ani, 2 WTA) și a declarat că i-ar plăcea să lucreze împreună cu campioana noastră, dar ca va rămâne la actuala meserie.

Suedezul a câștigat nu mai puțin de șapte titluri de Mare Șlem într-o carieră plină de distincții și trofee. „Cred că ar fi interesant să fiu alături de ea, să împărtășească sentimentele cu mine. Ar fi interesant pentru mine să învăț de la ea. Consider că antrenorii pot învăța mai mult de la jucători decât invers. Eu nu sunt de acord cu antrenorii care se duc și spun «Asta ai de făcut!».

Mai întâi, trebuie să-l asculți pe jucător, să-l înțelegi: «OK, prin asta treci acum, astea sunt lucrurile pe care le simți». Mi-ar plăcea să fiu în situația asta. Dar eu nu sunt antrenor. Lucrez pentru Eurosport. Îmi place să comentez meciurile, să analizez. Îmi place tenisul!”, a declarat Wilander pentru Pro X.

Mats Wilander a venit în România ca reprezentant al Eurosport, postul care va transmite Roland Garros în perioada 26 mai – 9 iunie.

Inchide