Un hoț a fost filmat în timp ce fura jucării sexuale dintr-un sex shop

Publicat: 05/07/2019, 12:13

Individul încălțat în adidași roz și o bluză cu mâneci de culoarea verde fosforescent a intrat în magazinul BeDaring din Caboolture, Queensland, sâmbătă dimineața, de unde a furat mai multe bunuri, scrie unilad.co.uk.

Magazinul a distribuit imaginile pe rețelele de socializare, în speranța că hoțul va fi prins.

În imaginile surprinse de cameră se vede cum suspectul se gândește să cumpere anumite lucruri, apoi le fură pe unele din ele, fără nicio teamă.

În ciuda aspectului țipător al hainelor, acesta ține capul și fața în jos, având o șapcă pe cap și se asigură că nu poate fi identificat de camera CCTV.

Bărbatul a furat un vibrator de 19 cm din magazin și o „mașinărie sexuală”.

foto: BeDaring the Adult Shop/Facebook

Se pare că acesta nu este singurul individ pasionat de jucării sexuale, din moment ce, la începutul anului, poliția a vânat doi hoți, porecliți „Butt Plug Bandits”, în Petone, Noua Zeelandă.

Poliția a fost pe urmele a două femei, acuzate că au furat jucării sexuale scumpe dintr-un magazin Peaches and Cream.

foto: Peaches & Cream NZ/Facebook

Cele două femei au furat jucării sexuale precum două vibratoare anale de 300 de dolari bucata și un vibrator Hustler de 250 de dolari.

Una dintre hoațe a returnat un produs și și-a cerut iertare, dar cealaltă femeie nu a dorit să facă asta.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicate citeste mai mult