Un hoț mușcat de un câine polițist dă în judecată autoritățile din SUA

Redactor:
Gândul
Un hoț mușcat de un câine polițist dă în judecată autoritățile din SUA
Un bărbat care a fost mușcat de un câine polițist în timp ce fugea de la locul unei tâlhării și care, la rândul său, l-a mușcat pe patruped, dă în judecată autoritățile, pentru abuz de forță și pentru că ofițerii au refuzat să-i dea insulină în timpul interogatoriului

Un bărbat care a fost mușcat de un câine polițist în timp cefugea de la locul unei tâlhării și care, la rândul său, l-a mușcatpe patruped, dă în judecată autoritățile, pentru abuz de forță șipentru că ofițerii au refuzat să-i dea insulină în timpulinterogatoriului, potrivit The Arizona Republic.

Eric Sullivan (33 de ani) susține că, în urmă cu un an,drepturile civile i-au fost încălcate în timp ce fugea de la loculunei tâlhării comise de el însuși în Glendale.

Bărbatul a spus că a fost urmărit de un câine polițist, care asărit pe el și l-a mușcat. Polițiștii au răspuns acuzației spunândcă și Sullivan a mușcat câinele, provocându-i răni.

Sullivan a mai spus că, în timpul interogatoriului de la sediulpoliției, ofițerii au refuzat să-i dea insulină, el fiind diabetic,astfel că ar fi avut o criză de diabet în celula în care a fostînchis.

Avocatul bărbatului a depus acțiune în instanță în 18 martie,cerând despăgubiri în valoare totală de 450.000 de dolari.

Sullivan este, în prezent, închis într-o închisoare din Arizona,unde are de ispășit o pedeapsă de șapte ani de închisoare, pentrutâlhăria comisă în Glendale.

Autoritățile date în judecată nu au comentat, deocamdată,acțiunea bărbatului.

Ioana Burtea, [email protected]

Inchide