Un miliardar oferă 180.000.000 de dolari oricărui bărbat dispus să se însoare cu fiica lui. Motivul din spatele acestui gest ieșit din comun

Redactor:
Clarice Dinu
Un miliardar oferă 180.000.000 de dolari oricărui bărbat dispus să se însoare cu fiica lui. Motivul din spatele acestui gest ieșit din comun
Povestea ciudată a zestrei de sute de milioane de dolari a început în 2012, atunci când miliardarul din Hong Kong, Cecil Chao Sze-tsung, a făcut o ofertă inițială de 65 de milioane de dolari, care a crescut ulterior la 180 de milioane, pentru orice bărbat dispus să o ia de nevastă pe fiica sa. Gigi plănuia deja o nuntă în acel moment, cu o femeie numită Sean Eav, cu care se întâlnea deja de 9 ani. Da, fiica magnatului este lesbiană și nu e absolut deloc interesată să se mărite cu niciun bărbat și, în fapt, este extrem de fericită cu relația pe care o are în prezent.

Cecil a continuat, însă, să susțină că Gigi este singură, refuzând să-i accepte orientarea sexuală. După ce povestea a devenit virală, tânăra i-a scris o scrisoare tatălui ei, care a ajuns chiar să fie publicată în South China Morning Post. 

„Dragă tată, probabil că te-am indus în eroare lăsându-te să crezi că există și alte opțiuni pentru mine. Știu că e greu să înțelegi că aș putea fi atrasă de o femeie, presupun că nici eu nu pot explica asta. Pur și simplu se întâmplă, iar după atâția ani încă ne iubim foarte mult. Acum, te rog pe tine să fii cel mai bun prieten al meu și, oricum ar fi, ar însemna enorm pentru mine dacă nu ai fi atât de terifiat de ea și dacă ai trata-o ca pe o ființă umană normală și demnă. 

Înțeleg că este greu pentru tine să pricepi și să accepți acest adevăr. Am petrecut mult timp căutând să aflu cine sunt, ce este important în viața mea, pe cine iubesc și cum să-mi trăiesc cel mai bine viața, sunt mândră de existența mea, iar acum nu aș alege să trăiesc nimic diferit (cu excepția situației de a încerca să-mi dau seama cum să fiu mai bună pe această planetă). Îmi pare rău că te-am indus în eroare și te-am făcut să crezi că mă aflu într-o relație lesbiană doar pentru că sunt prea puțini bărbați în Hong Kong. Sunt o grămadă de bărbați buni, doar că nu pentru mine”, i-a scris tânăra tatălui său. 

Cu toate acestea, nu a apărut public niciun răspuns din partea lui Cecil Chao, acesta fiind cunoscut pentru exigențele sale exagerate. Chiar dacă se pretinde un conservator de modă veche, miliardarul are copii cu trei femei diferite și pare extrem de interesat să acapareze lumina reflectoarelor. 

 
 

 

Inchide