Un pacient a fost mușcat de un șobolan chiar pe patul de spital

Redactor:
Laura Holban
Un bărbat a fost mușcat de către un șobolan în timp ce se afla, sedat fiind, pe patul de spital.

Un bărbat a fost mușcat de către un șobolan în timp ce se afla, sedat fiind, pe patul de spital. Ce este și mai grav este că personalul spitalului a observat acest lucru abia când pacientul se plimba pe coridorul spitalului, cu rozătoarea agățată de gât. Când au văzut animalul prins de gâtul pacientului, asistentele l-au doborât și nu s-au oprit până l-au omorât, notează Daily Mail.

Jason Ketley, în vârstă de 42 de ani,dar care are o vârstă mentală de doar doi ani, a rămas cu leziuni seriose după ce șobolanul l-a mușcat de mai bine de douăsprezece ori de gât și de spate. „Am rămas șocată. El era sedat și nu a fost capabil să se protejeze. Era complet neajutorat și speriat. Este ceva inacceptabil. Era într-atât de speriat încât asistentele au fost obligate să-i arate șobolanul mort ca să-i demonstreze că nu îi mai poate face rău”, a declarat mama pacientului, Pat Boardman.

Conducerea spitalului susține că întregul incident a fost provocat de către un șoarece de câmp și nu de un șobolan. Mama lui Jason, internat în spital pentru afecțiune bipolară, consideră că motivul invocat este o minciună și susține că mușcăturile sunt cauzate în mod sigur de un șobolan. În plus, femeia susține că nici nu avea să fie informată de incident dacă nu suna chiar ea să afle de starea fiului său.

Bărbatului i s-au făcut ulterior toate vaccinurile necesare pentru a nu contracta nicio boală transmisibilă de la rozătoare. Totuși, mama și tatăl său vitreg nu sunt dispuși să treacă peste acest incident și au depus o plângere oficială.

Inchide