• Publicat:
Magazin

Un polițist este acuzat că a forțat o femeie transsexuală să îi facă sex oral. Modul isteț în care victima s-a răzbunat pe suspect

Un polițist este acuzat că a forțat o femeie transsexuală să îi facă sex oral. Modul isteț în care victima s-a răzbunat pe suspect
Departamentul de Poliție din Chicago a concediat un polițist acuzat că a forțat o femeie transesuală să îi facă sex oral.

Victima, a cărei identitate nu a fost făcută publică, a oferit probe ADN, transmite Chicago Tribune. Ea a declarat că se plimba cu iubitul ei atunci când polițistul s-a apropiat. Acesta ar fi amenințat-o pe victimă că o arestează sub acuzația de prostituție dacă nu îi face sex oral.

Femeia a acceptat să urce în mașina de poliție, sub privirile partenerului ei, iar apoi suspectul ar fi dus-o într-un loc retras, unde ar fi forțat-o să îi facă sex oral.

Mai târziu, victima a ajuns la spital și le-a oferit medicilor o probă ADN colectată fără ca polițistul să știe. Mai mult, victima a scris cu un marker patru numere pe un laptop din vehicul, pe care ulterior le-a comunicat, ca dovadă, anchetatorilor. Acestea au fost găsite ulterior pe dispozitivul respectiv.  

O lună mai târziu după incident, bărbatul a fost lăsat fără insignă și grad. La scurt timp după aceea, suspectul a decis să se retragă din activitate.

Autoritățile așteaptă rezultatele testelor ADN înainte de a-l inculpa pe fostul polițist.

 

Inchide