• Publicat:
Magazin

Una dintre cele mai ciudate afaceri de familie, sex shopul, subiect de documentar pentru un celebru post de televiziune

Una dintre cele mai ciudate afaceri de familie, sex shopul, subiect de documentar pentru un celebru post de televiziune
O familie din Marea Britanie și-a dezvoltat de-a lungul timpului o afacere mai ciudată - sex shop, iar toți membrii își aduc contribuția semnificativ.
Nancy Barry obișnuia să fie o mamă casnică înainte să se alăture afacerii de familie din Brighton – un sex shop în care, în prezent, lucrează și fiica ei de 19 ani, Kizzy, dar și fiul de 23, Taylor. 
 
Lust, magazinul deținut de Nancy și fostul ei soț Tim Richardson și  partenera lui, Calandra, se ocupă de această afacere de aproape un deceniu.
 
Un documentar despre acest magazin a fost difuzat de Channel 4 duminică, relatează The Sun. 
 
Taylor povestește despre ce înseamnă să lucrezi alături de mama ta într-un sex shop: „Să o asculți pe mama ta dându-și cu părerea despre o jucărie sexuală e cel mai groaznic coșmar pentru un fiu”. 
 
Însă Nancy insistă că indiferent de situație, toți membrii mgazinului trebuie să cunoască fiecare produs în parte: „Trebuie să știi ce face fiecare produs. Nu mi-ar plăcea ca cineva să iasă din magazin cu un produs pe care nu știe cum să-l folosească”. 
 
Primul magazin pe care l-au deschis a fost Taboo, în 2003, neavând însă nicio experiență în domeniu.
 
Nancy mărturisește că: „Mi-a luat ceva timp să învăț toate aspectele unui sex shop. Dar cu siguranță m-a făcut mai deschisă la minte”. 
 
Foto: Facebook / Tim Richardson

 

 
Inchide