Unul dintre cei mai râvniți bărbați de la Hollywood, Brad Pitt, ar avea o nouă relație / Cine este cea care i-ar fi furat inima – VIDEO

Redactor:
Ana Obretin
Unul dintre cei mai râvniți bărbați de la Hollywood, Brad Pitt, ar avea o nouă relație / Cine este cea care i-ar fi furat inima – VIDEO
Starul american Brad Pitt, aflat încă în proces de divorț de actrița Angelina Jolie, de care s-a despărțit în urmă cu trei ani, ar avea o nouă relație, cu actrița Alia Shawkat, alături de care a fost surprins în ultima vreme la cel puțin trei evenimente, potrivit dailymail.co.uk.

Cei doi au fost surprinși împreună de mai multe ori, inclusiv la o galerie de artă unde Shawkat, star al serialului „Arrested Development”, își prezenta un show.

De asemenea, la sfârșitul lunii august, cei doi s-au aflat la Veneția în timpul festivalului de film unde Brad și-a promovat cel mai recent lungmetraj, „Ad Astra”.

Pitt și Shawkat au participat împreună și la premiera spectacolului de teatru „A Play is a Poem” din Los Angeles, în septembrie.

Alia, în vârstă de 30 de ani, este actriță, pictoriță și activistă pentru drepturile femeilor. Este cunoscută, de asemenea, ca bisexuală declarată, potrivit propriilor declarații făcute revistei dedicate Out în urmă cu doi ani.

Brad Pitt, în vârstă de 55 de ani, și Angelina Jolie, în vârstă de 43 de ani, sunt implicați într-un conflict judiciar privind copiii și divorțul de mult timp. Angelina Jolie și Brad Pitt s-au căsătorit în august 2014, după o relație de aproape zece ani. Cei doi au împreună șase copii, trei adoptați – Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, și Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam – și trei biologici, Shiloh, născută în mai 2006, și gemenii Knox și Vivienne, născuți în iulie 2008.

 

Inchide