Unul dintre cele mai îngrozitoare culte din lume: Fetele erau puse în programe de activități sexuale încă de la 12 ani, iar băieții erau inițiați în sex de la 4 ani – VIDEO

Unul dintre cele mai îngrozitoare culte din lume: Fetele erau puse în programe de activități sexuale încă de la 12 ani, iar băieții erau inițiați în sex de la 4 ani - VIDEO
Publicat: 12/06/2019, 14:55

David Berg i-a convins pe adepți că sfârșitul lumii se apropie și că singurul mod în care îl pot găsit pe Dunezeu este sexul iar „moartea este ultimul orgasm”.

Femeile trebuiau să fie oricând disponibile pentru plăcerile bărbaților, iar fetițele erau puse într-un program rotativ de activități sexuale zilnice începând cu vârsta de 12 ani și băieții erau abuzați începând cu vârsta de 4 ani.

Chiar și fiul adoptiv al lui David, Ricky Rodriguez, a fost crescut de un grup de dădace care îl abuzau „aproape de la naștere”.

Copiii erau bătuți, înfometați și puși să facă mișcare până când leșinau în închisori

Acum, în noul documentar făcut de Discovery, Christina Babin și Jemima Farris, supraviețuitoare ale cultului, își spune povestea îngrozitoare despre ororile prin care au trecut crescând în cadrul cultului „Copii lui Dumnezeu”.

„Eram puse într-un program pentru sex”

Mama Christinei, Elizabeth, s-a alăturat cultului când avea doar 21 de ani, fapt întâmplat în perioada tumultoasă a anilor 60, a revoluției sexuale, în care mulți se îndepărtau de biserica catolică. Tatăl acesteia nu a vrut să se alăture grupului, dar membrii cultului au luat-o pe Christina cu forța.
În cadrul comunității din Colorado, copiii erau învățați să fie devotați în totalitate lui David Berg, pe care îl numeau „Tata David”, și să creadă că din acel moment toți adulții din comunitate erau părinții lor.

Copiii nu aveau voie să meargă la școală, în schimb, David Berg îi învăța despre sex.

„Te trezeai dimineața și ascultai cuvintele tatălui David. Când te pregăteai de culcare cineva îți citea scrierile lui”, mărturisește Christina.

Jemima, care a fost născută în cadrul cultului, în 1972, după ce mama ei încercase să scape de partener, povestește că: „Toate aspectele vieții tale erau controlate și monitorizate, până la câte bucăți de hârtie igienică folosești”.

Abuzul sexual

David Berg, tatăl a patru copii care fusese expulzat din cadrul bisericii obișnuite, era obsedat de sex și le spunea adepților că: „Diavolul urăște sexul. Dumnezeu îl iubește”.

Femeile, căsătorite sau fără partener, trebuiau să își împartă corpul cu orice bărbat care le voia și le era interzis să folosească mijloace contraceptive.

Însă cele care erau foarte atractive erau considerate „momeală pentru flirt” (or. en. „Flirty Fishes”) și trebuiau să îi seducă pe bărbații bogați pentru a obține fonduri.

Inițial, sexul era limitat doar în rândul adulților, dar după nașterea fiului adoptiv al lui Davigd Berg, Ricky Rodriquez, în 1975, cultul a luat o întorsătură și mai întunecoasă.

Ricky, fiul unei iubite de-a lui David Berg, Karen Zerby, urma să devină „porcul de guineea”, adică un cobai, pentru experimentele sexuale și, încă de la nașterea acestuia, tatăl lui l-a înconjurat cu o echipă de dădace care erau instruite să îl „introducă în sex”.

În 1982, când avea 7 ani, modul lui de creștere îngrozitor a fost ilustrat într-o carte numită „Povestea lui Davidito” (or. en. „The Story of Davidito”), care includea fotografii cu abuzurile sexuale la care era supus și era distribuită în toate comunitățile cultului de pe întreg globul.

Violat în „numele lui Dumnezeu”

Nu după mult timp, un „edict” a fost dat de către David Berg numit „Legea Dragostei” (or. en. „Law of Love”).

„Scrisoarea lui David Berg spunea că oricine putea face sex cu oricine indiferent de vârstă”, își amintește Christina. „Eram la întâlnire înconjurată de ceilalți care o citeau și știam ce înseamnă asta. Era timpul ca și noi, copiii, să luăm parte la asta”, a continuat supraviețuitoarea.

Jemima avea 12 ani când fost forțată să se culce cu bărbați.

„Trebuia să fii disponibilă pentru bărbați pentru sex. Ne învățau că este un privilegiu. Eram puse într-un program de împărțire, care reprezenta o rotație a mai multor bărbați. Nu puteai spune nu. Dacă spuneai nu, te puneau în mod special cu oamenii cu care nu voiai să fii”, mărturisește Jemima.

„Pălmuiți în public și obligați să exerseze până la epuizare”

Cultul avea și închisori în mai multe state – Japonia, Thailanda și Filipine, destinate adolescenților „relebeli”, care erau închiși singuri într-o cameră timp de câteva săptămâni, înfometați și bătuți până își mărturiseau „păcatele”.

În cadrul acestor închisori erau bătuți la fund cu o bucată de lemn, în public, și obligați să exerseze într-un soare arzător până la epuizare.

Christina a fost trimisă în Filipine împreună cu fratele ei care fusese pus la carceră timp de două luni pentru „gânduri impure”.

Aceasta povestește că de fapt fratele ei nu făcuse nimic și chiar era un aevărat adept al cultului.

Femeia a reușit să scape când avea vârsta de 19 ani, după ce a întâlnit un bărbat, care era pe cale să adere la cult, și căsătorindu-se cu acesta.

Dar Jemima a reușit să facă acest lucru abia la 27 de ani. Aceasta mărturisește cum erau îndoctrinați că oricine pleca se transforma într-o prostituată sau o dependentă de droguri. Totuși, ea a fost dată afară din cult în 2000 pentru consum de droguri, și, într-adevăr, ulterior a devenit dependentă. Însă, în prezent, a scăpat de dependență și consideră că și-a iertat abuzatorii spunând că: „Încerc să nu îi învinovățesc. În realitate, toți eram victime”.

Dădaca abuzivă înjughiată de „Prinț”

În mod tragic, nu toți au supraviețuit pentru a-și spune povestea. River Phoenix, a cărui familie a părăsit cultul când acesta avea 7 ani, a devenit un actor celebrat.

Dar amintirile din timpul vieții petrecute în cadrul cultului l-au urmat întreaga viață. Acesta a mărturisit pentru Details Magazine că a făcut pentru prima dată sex la vârsta de 4 ani, dar că a încercat să „șteargă” amintirea respectivă. De asemenea, bărbatul a mărturisit entru Esquire că: „Erau dezgustători, distrugeau viețile oamenilor”.

La vârsta de 23 de ani, River Phoenix, în 1993, a murit din cauza unei supradoze, în apropierea clubului Viper Room din Los Angeles.

După moartea lui David Kerb în 1994, Karen Zerby a preluat conducerea cultului și Ricky a părăsit cultul pentru a fi electrician în Tucson.

Însă, traumatizat de abuzurile suferite, și-a pregătit răzbunarea.

În ianuarie 2005, a urmărit-o pe Angela Smith, una dintre dădacele care îl abuzaseră când era mic, și a înjughiat-o mortal în apartamentul ei.

Ulterior, Ricky a condus până în California unde s-a sinucis prin împușcare în propria mașină, dar lăsând în urmă o înregistrare în care spunea că i-a răzbunat pe copiii precum el și surorile.

„E nevoia asta pe care o am. Nu este o dorință. E o nevoie de răzbunare. E o nevoie de dreptate pentru că nu pot continua așa”, spune acesta în înregistrare.

Chiar dacă numărul membrilor a scăzut la 1.700 și este cunoscut drept „Familia Internațuională” (or. en. „Family International”), cultul continuă să existe sub conducerea lui Karen Zerby. Se pare că nu mai sunt adepții sexului cu copii și a pedepselor corporale.

Documentarul despre cult va fi difuzat de Discovery joi, relatează The Sun.

Foto: Captură YouTube

ŞOC! Bărbatul celebru adorat de întreaga ţară a violat o adolescentă de 16 ani. Mama...
Scandal la Antena 1. De ce au refuzat Petre și Buble să participe la ediția...
FOTO. Alexia Eram s-a pozat în lenjerie intimă! Fiica Andreei Esca, apariție controversată
Previne demența! Cele 10 porunci pentru un creier sănătos, potrivit unui neurochirurg
Poliția a dat verdictul în accidentul lui Gigi Becali! Lovitură grea pentru miliardar: Ionuț Luțu...
30 noiembrie şi 1 decembrie, zile libere legale. Ce compensaţii trebuie să primeşti de la...
Surpriza Dacia pentru toți ROMÂNII. Anunțul a fost făcut azi!
BANCUL ZILEI – O blondă dotată, pe plajă la nudiști, intră în vorbă cu doi...
Cum poate fi anihilat în doar două secunde virusul SARS-CoV-2. Descoperirea medicilor din Israel
Scandal la Antena 1. De ce au refuzat Petre și Buble să participe la ediția...
Cât de MARE trebuie să fie? Răspunsul care îi LINIȘTEȘTE pe mulți bărbați
Cozi kilometrice către peștera Sfântul Andrei. Video
Au fost prinși cu serialul „Squid Game” în Coreea de Nord. Ce a urmat e...
Un bărbat a murit după ce a coborât din mașină să-și remedieze o avarie
Șoc în România. Ce a făcut Klaus Iohannis. S-a aflat adevărul chiar acum
Răsturnare de situație: Cine pleacă de la Antena Stars după bătaia de la toaletă? „Mi-au...
Schimbări majore pe piaţa RCA pentru şoferi. Preţurile de acum vor fi istorie
În urmă cu 15 ani, dădea cu mopul într-un Lidl din Germania, iar acum conduce...