Vedetele fac mărturisiri controversate despre viața lor sexuală: „Îmi place să ofer golden shower” / „Fac sex în locuri publice, dar mereu am fost prinsă”

Vedetele fac mărturisiri controversate despre viața lor sexuală: „Îmi place să ofer golden shower / „Fac sex în locuri publice, dar mereu am fost prinsă
Publicat: 02/09/2019, 11:23

Chiar și în 2019, sexul este considerat un subiect tabu, însă vedetele contribuie din ce în ce mai mult la deschiderea discuției despre acest subiect.

De exemplu, actorul Orlando Bloom a dezvăluit anumite detalii în cel mai recent interviu, pentru publicația news.co.au:

„Cred că sexul este un aspect foarte important din viața cuiva deoarece este un mod prin care creezi o conexiune, este un mod în care îți arăți intimitatea”, menționând și faptul că se simte „binecuvântat” pentru viața sexuală pe care o are cu Katy Perry.

Dar Orlando Bloom nu este singurul care a făcut astfel de dezvăluiri.

În iunie 2018, Ariana Grande a făcut și ea câteva mărturisi intime pe platforma Twittter, dar de atunci postarea a fost ștearsă. Aceasta menționase că logodnicul ei de atunci, Pete Davidson, are „25 de centimetri de bărbăție energică”. Într-un interviu dat de acesta, bărbatul a mărturisit că înainte să o cunoască pe Ariana s-a masturbat cu gândul la ea.

Și artista Cara Delevingne a oferit detalii picante într-un interviu pentru LOVE Magazine spunând că îi place să facă sex în locuri publice: „De multe ori am făcut sex în avion. Dar mereu am fost prinsă. E foarte greu să nu fi prins”.

Și actrița Margot Robbie, cunoscută pentru rolul jucat în „The Wolf of Wallstreet”, unde joacă alături de Leonardo DiCaprio, a recunscut că îi place să facă sex în locuri publice: „Am făcut-o pe un jet-ski. Nu era în funcțiune, dar era în apă”.

O altă binecunoscută actriță, Eva Longoria, a menționat de mai multe ori importanța masturbării.

„Nu m-am bucurat de sex până când nu am început să mă masturbez. Înainte de asta, nu eram prea sexuală. Mi-am cumpărat un vibrator în urmă cu 3 ani. Mi-e și rușine că nu l-am descoperit mai devreme”, a mărturisit actrița în 2005.

Ricky Martin a mărturisit într-un interviu din 2006 că îi place să ofere „golden shower” datorită senzației pe care o oferă apa și temperatura corpului.

Foto: Hepta