Vești bune pentru fani | Slash vorbește despre coloana sonoră pentru „Terminator” și dă vești despre noul album Guns N” Roses

Redactor:
Ana Obretin
Vești bune pentru fani | Slash vorbește despre coloana sonoră pentru „Terminator” și dă vești despre noul album Guns N” Roses
Chitaristul Slash a negat speculațiile privind o posibilă colaborare a trupei Guns N'' Roses la coloana sonoră a filmului „Terminator 6", dar le-a dat fanilor și vești îmbucurătoare despre noul album al grupului rock, arată Smart Radio, păstrând un loc special pieselor acestuia în playlist-ul zilei.

Membrii trupei Guns N” Roses au compus celebra piesă „You Could Be Mine” care a fost inclusă în coloana sonoră a filmului „Terminator 2: Judgment Day” (1991), în timp ce Arnold Schwarzenegger a apărut în emblematicul rol în videoclipul formației.

Recent, au apărut speculații potrivit cărora grupul ar lucra la o piesă care să fie inclusă pe coloana sonoră a filmului „Terminator: Dark Fate”, de Tim Miller, care va fi lansat în cinematografe în octombrie.

Însă, într-un interviu pentru postul de radio american SiriusXM, Slash a negat zvonurile.

În ceea ce privește planurile din viitorul apropiat ale trupei sale, Slash spus că vor susține câteva concerte în SUA și Mexic în luna noiembrie și au proiecte pentru luna martie, „în ceea ce privește turneele”.

„În mod evident, toată lumea știe că lucrăm la un nou material, care este cu adevărat incitant și, deci, pe acest lucru ne concentrăm acum”, a declarat Slash, potrivit NME.

Guns N’ Roses este o trupă hard rock americană, formată în Los Angeles în anul 1985. Grupul a devenit celebru în 1987, cu albumul de debut „Appetite For Destruction” și a rămas cunoscut pentru piese precum „Welcome to the Jungle”, „Sweet Child o’ Mine”, „Paradise City” și „November Rain”. În anii 1990, activitatea formației a fost afectată de plecările a doi dintre membrii originali: chitaristul Slash a părăsit trupa în 1996, iar basistul Duff McKagan a plecat în 1997.

Formula originală Guns N’ Roses s-a reunit în anul 2016, când solistul Axl Rose, chitaristul Slash și basistul Duff McKagan au organizat turneul „Not In This Lifetime…”. Turneul, care a început în aprilie 2016 și s-a încheiat în decembrie 2018, a devenit a treia serie de concerte cu cele mai mari încasări din toate timpurile.

Piesele trupei Guns N’ Roses se regăsesc în playlist-ul Smart Radio. Ascultă Smart Radio aici http://www.smartradio.ro/.

 

Inchide