Vezi un tigru sau o femeie? Un „artist 3D” a pictat un tigru pe spatele a trei femei care au stat nemișcate timp de 24 de ore. Vezi AICI etapele proiectului

Redactor:
Alexandra Pele
Craig Tracy, un artist din New Orleans, a realizat o pictură 3D a unui tigru din sudul Chinei, folosind drept pânză trupurile unor femei care au stat nemișcate 24 de ore

Craig Tracy, un artist din New Orleans, a realizat o pictură 3Da unui tigru din sudul Chinei, folosind drept pânză trupurile unorfemei care au stat nemișcate 24 de ore, scrie The Daily Mail în ediția de astăzi. Artistul a realizatlucrarea pentru a atrage atenția asupra animalelor pe cale dedispariție.

Trei femei care s-au oferit să-l ajute pe Tracy au stat ghemuiteși dezbrăcate o zi întreagă pe podeaua studioului din New Orleans,în timp ce artistul picta pe corpul lor figura unui tigru pe calede dispariție. În sudul Chinei mai există doar 20 de tigri caretrăiesc în sălbăticiune, iar aceștia ar putea să dispară înurmătorii zece ani, avertizează experții.

Craig Tracy a realizat peste 400 de picturi pentru care afolosit drept pânză trupurile unor voluntari. El a început săpicteze de la 16 ani când s-a angajat la un mall din orașul natalunde picta cu aerograful (pulverizator cu care se stropesc culorilichide peste un desen, o zugrăveală). După ce a absolvitInstitutul de Artă din Fort Lauderdale, a lucrat pentru o scurtăperioadă ca ilustrator liber profesionist. Atunci și-a descoperitpasiunea pentru pictura pe oameni și a început să-și exerseze mânala carnavaluri. Tracy a trecut de la pictura pe față la cea pe totcorpul, iar în prezent este proprietarul primei galerii de artădedicată exclusiv picturii pe oameni.

Artistul spune că reușește să-și vândă lucrările, adicăfotografiile picturilor „vivante”, și chiar să trăiască bine de peurma lor. „Oamenii celebri și bogați îmi apreciază munca. Unelelucrări le-am vândut cu 1.200 de dolari”, a precizat el. Fosteleiubite ale lui Tracy nu au fost geloase pe fetele care își petreczeci de ore dezbrăcate în fața artistului. „Nu aș tolera așa ceva(n.r. gelozia)”, spune bărbatul. Iubitele pe care le-am avut aufost înțelegătoare și au știut că sunt profesionist în relația cuvoluntarele pe care pictez”, explică Tracy.

Tags:
Inchide