• Publicat:
  • Actualizat:
Magazin

VIDEO: Cum a sărbătorit BRAD PITT nominalizarea la Premiile Oscar

Vestea nominalizării la Oscar a lui Brad Pitt a fost un motiv de sărbătoare în familia acestuia.

Vestea nominalizării la Oscar a lui Brad Pitt a fost un motiv de sărbătoare în familia acestuia.

Propus de juriul Academiei Americane de Film pentru „Cel mai bun actor într-un rol principal”, starul din Moneyball / Arta de a învinge a ales să petreacă alături de Angelina Jolie, partenera lui, și de cei șase copii mâncând clătite. „Au fost clătite pentru fiecare”, a dezvăluit actorul prin telefon pentru moderatorii „Today Show”, una dintre cele mai populare emisiuni televizate din SUA.

Una dintre cele mai mediatizate familii din lume: Jolie-Pitt

„Ne bucurăm cu toții aici… Această nominalizare chiar reprezintă ceva, având în vedere faptul că acest film era în moarte clinică acum doi ani. A fost nevoie de o mulțime de oameni, de o echipă de profesioniști pentru a ajunge la ecran. Este o mare onoare, un tribut adus lui Billy Beane (fostul jucător de baseball, a cărui poveste de viață a inspirat pelicula) și organizației Oakland A. Sunt cu adevărat fericit”, a precizat entuziasmat Pitt.

Actorul de 48 de ani a spus și că e fericit pentru că pe lista nominalizaților se află prieteni de-ai săi, regizori sau actori. Unul dintre aceștia este George Clooney, pentru rolul din „The Descendants”. Deși nu au apucat să se felicite, cei doi vor avea timp să o facă în culisele evenimentului, care va avea loc pe 26 februarie la Kodak Theatre, în Los Angeles.

„E mai distractiv să ai alături un prieten la Oscaruri”, a adăugat Brad Pitt, citat de The Huffington Post.

Drama „Moneyball”, tradusă în limba română „Arta de a învinge”, are la bază o poveste adevarată – aceea a fostului jucător de baseball Billy Beane, interpretat de Brad Pitt. În urma unui eșec, sportivul renunță la marea sa pasiune și devine manager al echipei Oakland Athletics.

Antrenorul va aplica o formulă inovatoare pentru a-și selecta jucătorii în echipă, care se dovedește a fi una eficientă. Scenariul este realizat de Steven Zaillian și Aaron Sorkin, după romanul lui Michael Lewis.

Inchide