• Publicat:
  • Actualizat:
Magazin

VIDEO: Cum vrea Larisa Popa să ia coroana la Miss Universe: cu cușma lui Țepeș, îmbrăcată horror și cu un liliac pe umăr

VIDEO: Cum vrea Larisa Popa să ia coroana la Miss Universe: cu cușma lui Țepeș, îmbrăcată horror și cu un liliac pe umăr
2.000 de euro costă rochia cu care cea mai frumoasă româncă se va prezenta la proba de costum național la Sao Paolo, în lupta pentru coroana de Miss Universe 2011. "Sunt o Dracula feminină", spune Larisa Popa, tânăra ce mizează pe charismă și naturalețe pentru a câștiga concursul de frumusețe

Reprezentanta României la „Miss Universe”, Larisa Popa, vrea să-și intimideze concurența și să câștige coroana de regină a frumuseții. „Vreau să depășesc performanța obținută de reprezentanta României în 1930, Mariana Mirică (n.r. clasată pe locul trei la această competiție) și să aduc în țară prima coroană de Miss”, spune tânăra în fața camerei de filmat. „Nu mă tem”, afirmă ea. „Nu plec ca să-mi fie frică de o altă concurentă”, susține aceasta. Mizează pe „charisma personală, pe istețime” și pe proba de costum național, ceva între Dracula și Vlad Țepeș.

CITEȘTE Cine este ambițioasa Miss Universe România, Larisa Popa

Astfel, tânăra din Slatina va purta nu doar o rochie de organza din mătase naturală provenită din atelierele Armani, ci și un corset asortat cu o pelerină de vampir, cu liliac și gheare pe un umăr. A fost ideea designerului care i-a pregătit ținutele să facă legătura între Dracula și România. Potrivit Ancăi Maxim, creatoarea lor, personajul Dracula „este demonic și cunoscut în toată lumea. Nu există cineva să nu fi auzit de el”. „Ideea este că mergem într-o țară în care nimeni nu ne cunoaște și vrem să se facă legătura între Dracula și România”, povestește aceasta.

Cu o pelerină brodată cu cristale Swarovsky, cu o bentiță ornată cu perle – ce imită cușma lui Vlad Țepeș – și cu o pană smulsă dintr-o curcă de una dintre croitoresele ce i-au cusut rochia – astfel se va prezenta Larisa Popa luna viitoare în fața juriului din Sao Paolo.

În Brazilia, românca va urca pe scenă într-un corset de dantelă învechită, cu pete de sânge și cu un liliac butaforic ce-i va odihni pe un umăr. „Voi face tot ce îmi stă în putință, potrivit principiilor mele, să demonstrez că trebuie să primesc coroana”, a spus Larisa Știrilor ProTV. Și, ca să fie documentată, tânără de 24 de ani mărturisește că s-a apucat să-l citească pe Bram Stoker.

„Sunt partea feminina din Dracula. Nu chiar Dracula. Costumul are elemente care duc cu gândul la contese din secolul XV, dar și elemente horror care vor duce către Dracula”, povestește aceasta.

Pentru costumul Larisei, ca și pentru rochia de seară, o echipă de 10 oameni a lucrat mai bine de o lună de zile. „Am lucrat mult, dar rochia de seară s-a finalizat abia în ultima săptămână, când am adăugat un buchet de flori pe umărul acoperit. Ținutele sunt lucrate manual”, a declarat pentru gândul creatoarea lor, Anca Maxim, care este și stilistul variantei românești a concursului, Miss Universe. Potrivit acesteia, creațiile costă împreună 7.000 de euro, fiind realizate din tul, organza, duchesse, dantelă, tafta și satin.

Tot Anca Maxim este cea care a realizat și vestimentația reprezentantei de anul trecut a României la concursul internațional. Atunci a ales drept temă pentru proba de costum un alt element de identitate națională – Delta Dunării. Așa că românca care a reprezentat România la concursul de frumusețe din 2010 a urcat pe scenă cu o ținută în care s-au regăsit elemente precum nufărul, papura și pelicanul. „Reacțiile au fost foarte bune”, mărturisește creatoarea pentru gândul. „Am primit multe telefoane de felicitare”.

VEZI AICI cum arată Larisa Popa cu cușma lui Țepeș

×
Inchide