VIDEO. Dieta lui Bill Clinton. Cum a slăbit fostul președinte al SUA 10 kilograme

Redactor:
Mădălina Chițu
VIDEO. Dieta lui Bill Clinton. Cum a slăbit fostul președinte al SUA 10 kilograme
Bill Clinton, fostul președinte al Statelor Unite ale Americii, a declarat că este vegetarian. A fost nevoit să-și modifice stilul de viață pentru că avea colesterolul mărit

Bill Clinton, fostul președinte al Statelor Unite ale Americii, a declarat într-un interviu acordat CNN că este vegetarian.

Fostul șef de stat a povestit că a renunțat la produse lactate, ouă și carne. „Mănânc fasole, legume, fructe și beau un supliment cu proteine în fiecare dimineață. Am renunțat la produse lactate. La micul dejun beau lapte de migdale pe care îl amestec cu fructe și proteine. Această combinație îmi asigură necesarul energetic pentru întreaga zi. Această dietă mi-a schimbat întregul metabolism și m-a ajutat să slăbesc 10 kilograme”, a spus Bill Clinton, citat de The Huffington Post.

Fostul șef al SUA a mai spus că a recurs la acest regim, nu pentru a scăpa de kilogramele în exces, ci pentru a-și scădea nivelul colesterolului, care era destul de ridicat și îi punea viața în pericol. „După ce am făcut operația de bypass și mi-au fost montate stenturile am realizat că sănătatea vaselor de sânge este fragilă, iar nivelul colesterolului era destul de ridicat. Am descoperit că persoanele care au suferit un infarct și au adoptat un regim fără lactate, ouă, carne și foarte puțin pește au prezentat un risc cu 82% mai mic de a se mai confrunta cu un astfel de episod”, a mărturisit Clinton.

CITEȘTE ȘI: Cum a slăbit criticul de film Irina Margareta Nistor 30 de kilograme: „M-am îndrăgostit. Ca să scad în greutate în continuare, sentimentul trebuie să dureze”

Cunoscut ca un mare fan al hamburgerilor, fripturilor și alte alimente de acest tip – care abundă în grăsimi rele, Clinton a povestit că acum mănâncă foarte rar carne. „De ziua Recunoștinței iau o singură bucată de curcan. Mai mănânc și pește, dar extrem de rar”, a mai spus fostul președinte al SUA.

CITEȘTE ȘI: Cum a slăbit deputatul Varujan Pambuccian 70 de kilograme în 8 luni

Clinton a suferit la începutul anului 2010 o intervenție chirurgicală prin care i-au fost instalate două stenturi în arterele sale coronare. În 2004, tot el a suferit o operație de bypass.

Inchide