VIDEO. „În cazul în care mor”, aplicația Facebook prin care utilizatori pot transmite un ultim mesaj

Redactor:
Laura Holban
O nouă aplicație lansată pentru Facebook încearcă marea cu degetul, oferindu-le utilizatorilor o ocazie unică, dar și ciudată.

O nouă aplicație lansată de Facebook le oferă utilizatorilor posibilitatea de a transmite un ultim mesaj celor dragi. Aplicația „If I die” (În cazul în care mor) adresează tuturor întrebarea „Ce las în urma mea?” și oferă ocazia de a da un răspuns video sau doar text care urmează să fie făcut public după moarte, notează Daily Mail.

Aplicația, dezvoltată de o companie IT din Israel, sugerează că utilizatorii ar putea povesti o istorioară plăcută, un secret pe care nu l-au mai spus nimănui sau alte lucruri ce le-au ținut pe suflet. Aplicația necesită însă implicarea a trei prieteni apropiați din lista de Facebook. Doar când cei trei prieteni „aleși”ajung să confirme că persoana în cauză a decedat, abia atunci se postează automat pe pagina personală de Facebook acel ultim mesaj.

Facebook oferă deja un serviciu prin care o pagina personală se tranformă într-o pagină comemorială atunci când se confirmă că cineva a decedat, care poate fi accesată doar pe prieteni. .

Inchide