VIDEO. Prima școală de sex din lume va fi deschisă în Austria. De ce a fost interzisă reclama care o promova

Redactor:
Corina Vârlan
VIDEO. Prima școală de sex din lume va fi deschisă în Austria. De ce a fost interzisă reclama care o promova
Pentru multe persoane sexul este o activitate care se învață cel mai bine în spatele ușilor închise, dar o suedeză este însă de altă părere.

Pentru multe persoane, sexul este o activitate care se învață cel mai bine în spatele ușilor închise, dar o suedeză este însă de altă părere, informează Daily Mail.

Ylva-Maria Thompson va deschide, în toamna anului viitor, prima școală internațională de sex din lume, unde studenții vor învăța cum să devină amanți mai buni.

Participarea la cursurile Școlii Austriece Internaționale de Sex din Viena îi va costa pe doritori circa 1.630 de euro pentru fiecare semestru. Toate persoanele cu vârste de peste 16 ani se pot înscrie la „primul colegiu din lume de sexualitate aplicată”, după cum spune Thompson.

Studenții vor fi cazați în dormitoare mixte unde vor trebui să își pună în aplicare „temele”.

„Centrul elementelor educaționale pe care le predăm nu sunt de natură teoretică, ci sunt foarte practice. Se pune accent pe cum să devii un amant mai bun”, spune Thompson.

Deși reprezentanții acestei școli neobișnuite sunt convinși de succesul pe care îl va avea ea, materiile predate aici au devenit deja un subiect controversat în Austria.

Reclamele sale, care prezentau un cuplu făcând dragoste, au fost deja interzise pe posturile de televiziune austiece.

Inchide