ZIUA ÎN CARE FACEBOOK A CĂZUT

Redactor:
Gândul

UPDATE 10.20 Se pare că în acest moment Facebook și-a revenit.


Facebook nu a funcționat în această dimineață în România, afișând mesajul „Server not found”. Eroarea a persistat mai multe zeci de minute. În prezent, Facebook funcționează, dar se încarcă în continuare greu.

Pe un blog de tehnologie din Grecia, un utilizator a scris un post numit „Facebook a căzut pe 7 martie 2012”, în care spune că nu a putut accesa rețeaua de socializare în Grecia. „Ar putea fi o problemă în toată Europa, ar putea fi ceva global”, scrie bloggerul Andrew McCallum Crawford.

Lumea speculează că în spatele problemelor Facebook ar fi hackerii de la Anonymous.

El spune că foarte multă lume a anunțat problema pe Twitter, cei mai mulți glumind că au mai mult timp pentru cafea sau pentru muncă, dat fiind că Facebook nu mai funcționează.

Postarea a strâns numeroase comentarii de la oameni din diverse țări ale lumii, care spun că Facebook nu a funcționat în această dimineață în: Marea Britanie, Egipt, Australia, SUA, Japonia, China, Africa de Sud, Germania, Olanda, Cehia și Spania.

Citește și Facebook Messenger for Windows: alternativă la Yahoo! Messenger?

Comentatorii de pe site-ul gândul spun că Facebook nu funcționează nici în Franța, Republica Moldova, Ungaria și Turcia.

Pe Yahoo Answers a apărut un topic legat de căderea la nivel global a Facebook. Utilizatorii spun că Facebook nu merge sau nu mergea nici în următoarele țări: Elveția, Emiratele Arabe Unite, Bulgaria, Slovenia, Belgia, Sri Lanka, Austria, Serbia, Bahrain, Irlanda de Nord, Nepal, Bosnia, Albania, Somalia, Macedonia, Suedia, Lituania, Danemarca, Arabia Saudită, Norvegia, Polonia, Africa de Sud, Croația, Indonezia, Israel și multe altele.

Cele mai multe plângeri vin însă din România. Unii utilizatori spun că Facebookul a fost picat mai bine de două ore.


 

Inchide