Bărbatul cu cel mai mare penis din lume a primit o ofertă inedită. „Sunt flatat de această invitație”. VIDEO

Bărbatul cu cel mai mare penis din lume a primit o ofertă inedită. „Sunt flatat de această invitație. VIDEO
Publicat: 07/06/2014, 11:32
Actualizat: 29/07/2014, 21:03

Jonah Falcon, americanul recunoscut drept bărbatul cu cel mai mare penis din lume, a primit recent o ofertă inedită din partea unui muzeu din Islanda. Este vorba de Muzeul Falusului din Reykjavík, care i-a propus acestuia ca, după moarte, să-și doneze organul genital pentru a fi expus, relatează Huffington Post.

Dacă până acum a refuzat, spre exemplu, propunerile de a juca în filme pentru adulți, de data aceasta Jonah s-a arătat încântat de idee.

Jos textila! FOTO: Ea e oficial cea mai ghinionistă vedetă: uite în ce hal a fost surprinsă de data asta!

„Sunt flatat de această invitație”, a spus posesorul penisului care măsoară nu mai puțin de 34 de centimetri. „Apreciez devotamentul muzeului pentru știință și ar fi o onoare pentru mine să știu că bărbăția mea se va afla printre exponatele acestuia”, a adăugat el, sugerând chiar și un titlu pentru presupusa expoziție – „Jonah și balena”.

Potrivit sursei citate, primul bărbat al cărui penis a fost expus în muzeul din Reykjavík a fost un islandez în vârstă de 95 de ani, pe nume Pall Arason, decedat în anul 2011.

Muzeul înființat în 1997 de Sigurdur Hjartarson adăpostește în prezent 280 de falusuri provenite de la 93 de specii de animale, printre care 55 de balenă și 36 de focă.