• Publicat:
Mini

Detalii picante din viața Elenei și a lui Nicolae Ceaușescu

Detalii picante din viața Elenei și a lui Nicolae Ceaușescu
Detalii picante din viața Elenei și a lui Nicolae Ceaușescu continuă să apară și să stârnească interesul publicului chiar și la 25 de ani de la moartea celor doi. În adolescență, primei doamne i se spunea "Păsărică".

Au trecut aproape un sfert de veac de când Elena și Nicolae Ceaușescu au murit, dar detalii picante din viața lor continuă să apară și să stârnească interesul publicului. În cei 24 de ani în care au condus țara, cuplul dictatorial și-a creat o imagine perfectă în fața românilor. După, însă, au apărut numeroase amănunte picante din viața lor de cuplu.

Se pare că prima doamnă a țării din acea perioadă avea propriile fantezii pe care nu reușea să și le țină deloc în frâu, notează A1.ro. Înainte să se căsătorească cu Nicolae, Elena fusese iubita fratelui acestuia.

Potrivit sursei citate, în adolescență Elena Ceaușescu era poreclită „Păsărica” pentru că nu obișnuia să poarte chiloți. În plus, aceasta obișnuia să-și spioneze colegii de partid în timp ce aceștia se aflau în dormitor.

 

Inchide