El este bărbatul care, nemulțumit de felul în care arăta, a apelat la silicon. „Rezultatul” cântărește peste 4 kilograme

Redactor:
Ramona Loznianu
El este bărbatul care, nemulțumit de felul în care arăta, a apelat la silicon. „Rezultatul” cântărește peste 4 kilograme
Un bărbat din Germania susține că penisul lui cântărește în jur de 4,3 kilograme, asta după ce și-a făcut o serie de injecții cu silicon.

Micha Stunz, un neamț de 45 de ani, care locuiește la Berlin, a vorbit într-un  interviu acordat publicațiilor din Germania despre mărimea și greutatea penisului său. Acesta susține că organul său sexual are o lungime de aproape 23 de centimetri și o greutate de aproximativ 4,3 kilograme, scrie Daily Mail.

Bărbatul nu suferă de vreo boală și nici nu are vreo tumoare în zona intimă. Pentru a ajunge la aceste performanțe, neamțul și-a injectat silicon în penis. „Dacă o femeie își mărește sânii cu silicon, nimeni nu are nimic de comentat despre asta. Dacă un bărbat își face ceva asemenător cu trupul său, este un subiect ce merită discutat”, spune Micha.

Medicii l-au avertizat că injecțiile pe care și le face riscă să se confrunte cu infecții grave, dar acesta a mărturisit că se simte foarte bine acum. Doctorul Aref el Seweife, urolog de de profesie, declară că injectarea cu silicon în penis poate duce la infecție, care până la urmă îi va mutila organul sexual, mai notează cotidianul britanic.

‘Nu am făcut asta pentru a mă simți mai frumos, ci pentru că mă simt mai bine așa. Încă de mic copil nu m-am simțit bine în pielea mea, de aceea am avut ocazia să-mi schimb penisul așa cum mi-am dorit”, a precizat Micha.

Bărbatul spune că, în ciuda mărimii uriașe a penisului, duce o viață normală. „Mă duc la muncă, în cluburi, merg la film, la alimentară. De obicei, încerc să fac lucrurile în condiții de siguranță pentru a nu ieși prea mult în evidență. Nu îmi este deloc ușor atunci când vreau să cumpăr o pereche de pantaloni. Îmi este destul de greu și să fac sex, din cauza dimensiunii”.

Mai mult, acesta spune că deși a optat pentru o mărire a organului genital, implantul de silicon nu îi aduce niciun fel de plăcere fizică. Nici erecția nu este una normală, și orice creștere a penisului în erecție nu este vizibilă datorită siliconului. Deși viața lui sexuală este limitată, Micha spune că penisul gigant îl face să fie mai creativ în dormitor.

Pentru a ajunge la muncă, la film sau la mahazin de unde își face cumpărăturile, neamțul nu folosește o mașină personală, ci se deplasează cu mijlocul de transport în comun. Pentru a-și feri zona intimă de eventuale accidentări, acesta folosește o geantă, care îl ajută să își ascundă uriașul organ sexual’.

Micha Stunz a mai povestit că se abține să le vorbească oamenilor despre schimbările fizice prin care a trecut, și îi este teamă că viitorii parteneri vor ajunge să îl iubească doar pentru trupul său.


 

BOMBĂ în televiziune! Dan Capatos, scos de pe Antena 1! Chiar prezentatorul a făcut anunțul
FOTO. Cele mai fierbinţi imagini cu Andra! Lipsită de inhibiţii, ea şi-a lăsat formele la...
,,Am întâlnit un bărbat pe internet, pe care îl credeam sufletul meu pereche. La un...
Vremea 22 septembrie 2020. UNDE REVINE CANICULA
FOTO. Cele mai fierbinţi imagini cu Andra! Lipsită de inhibiţii, ea şi-a lăsat formele la...
Masa de șah a lui Nicolae Ceaușescu, scoasă la licitație. N-o sa crezi cât este...
Demisie în Cehia pe fondul creşterii cazurilor de coronavirus. „Este obosit, dezgustat de politică şi...
BOMBĂ în televiziune! Dan Capatos, scos de pe Antena 1! Chiar prezentatorul a făcut anunțul
Rochița prea scurtă i-a jucat feste! E incredibil ce a pățit prezentatoarea TV în mijlocul...
Incredibil! Țara în care șef de stat este un MORT, dar nu asta este cel...
Victorie pentru Halep! Câți bani a câștigat sportiva, după meciul de la Roma
PRĂPĂD în România. Culturile agricole sunt DISTRUSE. Premoniții sumbre…
Nelu Tătaru anunţă când vom scăpa de coronavirus
Alimentul care îți otrăvește ficatul. TOP 15 mâncăruri de evitat dacă ai ficatul gras
Descoperă România cum nu ai mai văzut-o. Destinaţii de vacanţă magice la doi paşi de...
Este oficial: Românii pot lua 50.000 de euro gratis de la stat pentru a-şi deschide...
Inchide