Fața urâtă a Cupei Mondiale 2014, dincolo de stadioane. „Am 14 ani și am făcut sex de foarte multe ori, pentru 1,6 euro”

Publicat: 03/07/2014, 10:53
Actualizat: 09/08/2014, 07:55

Investigația Mirror a avut loc în orașul Recife, din estul Braziliei, în care se dispută meciuri de la CM 2014 și în care criminalitatea este la nivelurile cele mai ridicate din întreaga lume.

Fetițele din Recife sunt machiate, pentru a arăta mai în vârstă, apoi sunt vândute și merg să facă sex cu suporterii, nu înainte de a se droga cu lipici industrial, pentru a nu mai simți durere.

De altfel, jurnaliștii Mirror susțin că, încă de la aeroport, taximetriștii îi întreabă dacă vor droguri sau sex.

”Lipiciul industrial mă amețește, mă amorțește și îmi taie pofta de mâncare”, a declarat Lorissa, o fetiță de 13 ani, care a botezat lipiciul industrial ”cola”.

O altă fetiță, Raphaella, tot de 13 ani, spune că turiștii o abordează și îi plătesc 3,25 euro pentru o partidă de sex.

În plus, în urmă cu doar câteva săptămâni, o prostituată de 14 ani a fost ucisă de un client somat pentru că refuza să plătească.

”Am făcut sex de foarte multe ori, cu foarte mulți bărbați, și primesc doar 1,6 euro”, spune Calliem, 14 ani, care provine dintr-o familie destrămată și se droghează cu ”cola”, cannabis și cocaină.

Jurnaliștii Mirror spun că poate cel mai șocant aspect este că mulți dintre copii consideră acest stil de viață unul perfect normal. În plus, britanicii au remarcat că, deși polițiștii știu de existența bordelurilor cu minori, aceștia nu fac nimic pentru a le închide și a salva viețile copiilor.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase