Povestea femeii care a făcut prima dată sex la 51 de ani: ”Când am vorbit de contracepție, soțul meu a leșinat”

Publicat: 04/12/2014, 14:17
Actualizat: 03/12/2015, 19:23

Maria Louise s-a căsătorit prima dată la 18 ani, cu un catolic cu 12 ani mai în vârstă, convins că sexul este doar o modalitate de a avea copii. Cei doi nu au făcut sex în luna de miere, soțul Mariei Louise motivând că aceasta era la menstruație. Ulterior, el i-a spus soției că, în opinia sa, sexul este doar o formă de procreere și că vor avea copii când vor fi pregătiți. ”Când am vorbit cu un medic despre contracepție, John a leșinat. Cred că avea o repulsie groaznică față de ideea de sex”, a declarat Maria Louise.

Cei doi au divorțat, iar, după câțiva ani, femeia a cunoscut un bărbat cu 22 de ani mai mare, însurat și având doi copii. După un an de relație, presărată doar cu săruturi, bărbatul și-a părăsit familia pentru a fi cu Maria Louise. Doar că, spunând că se simte vinovat față de familia sa, bărbatul nu a putut face sex cu Maria Louise. Cei doi s-au căsătorit când el avea 60 de ani, iar ea 38. Totuși, au continuat să nu facă sex, deși au mers în luna de miere. În 2005, când bărbatul a suferit un atac de cord și a fost internat în spital, Maria Louise s-a îndrăgostit de un doctor.

După ce al doilea ei soț a părăsit-o pentru a fi alături de fiicele sale, Maria Louise a început să iasă cu respectivul doctor, cu care și-a și început viața sexuală. ”A fost dragoste la prima vedere. Aveam 51 de ani, dar eram emoționată ca o adolescentă. După un sărut pasional, Tim (n.r. doctorul) a aflat adevărul (n.r. că era virgină)”, a explicat Maria Louise.

Presa britanică scrie că de cinci ani, de când femeia este într-o relație cu doctorul, ”și-a luat revanșa” față de anii de abstinență.

Sursa: dailymail.co.uk

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase