SPORT. Așa mamă, așa fiică! A fost aleasă cea mai sexy familie din lumea fotbalului! Galerie FOTO demențială

Redactor:
Marius Olaru
SPORT. Așa mamă, așa fiică! A fost aleasă cea mai sexy familie din lumea fotbalului! Galerie FOTO demențială
SPORT. Așa mamă, așa fiică! A fost aleasă cea mai sexy familie din lumea fotbalului! Galerie FOTO demențială / Sursa FOTO: https://pikdo.info/p/mariataktouk

Daniella Semaan este văzută de mulți bărbați drept cea mai frumoasă soție de fotbalist. Se prea poate să fie adevărat, dar la fel de justă este și afirmația că Cesc Fabregas are, de fapt, cea mai sexy famlie din sport, zic și mai mulți microbiști.

În sprijinul acestei concluzii vin nu numai imaginile cu Daniella, o superbă doamnă care la 45 de ani împliniți de curând întoarce toate privirile, ci și fotografiile recent adăugate pe Instagram de Maria. Maria Tartouk.

Cine este Maria Tartouk? Un nume pe care în mod cert îl vom mai auzi de multe ori în viitorul apropiat. Are 20 de ani și este fiica Daniellei din mariajul cu Elie Tartouk, un potențial om de afaceri arab. Pe Instagram, Maria este deja o vedetă, se apropie de un milion de „followeri”, iar fiecare postare a ei respiră frumusețe, pasiune și mister, după cum remarcă diez.hn.

Daniella Semaan, bună prietenă cu soția lui Leo Messi

În lumea fotbalului, Daniella Semaan și Cesc Fabregas sunt un cuplu aparte. Ex-mijlocașul Barcelonei este cu 13 ani mai tânăr decât Daniella, dar diferența de vârstă nu reprezintă o piedică în calea fericirii lor.

Din contră, se iubesc în continuare la fel ca-n prima zi, iar din patosul lor s-au născut trei copii minunați (două fete și un băiat). Ca o mamă grijulie, Daniella se preocupă îndeaproape și de ceilalți doi copii, din căsnicia cu Elie Tartouk, o fată de 20 de ani (frumoasa Maria Tartouk) și un băiat de 16 ani, adolescent pasionat de …FIFA20.

Daniella Semaan este cea mai bună prietenă a soției lui Leo Messi. Antonella admite că se consultă cu amica ei ori de câte ori vrea un sfat despre creșterea celor trei băieți pe care-i are starul argentinian, dar relația lor e mai mult de atât.

Messi și Fabregas își fac concediile de familie împreună, asta și spre deliciul copiilor, care adoră să petreacă timp jucându-se.

×

Declarațiile susținute de ministrul afacerilor interne, domnul Ion Marcel VELA, chestorul șef de poliție Bogdan DESPESCU, secretar de stat în MAI, și de directorul DRPCIV, comisar-șef de poliție Florin CATANĂ.

Publicată de Gandul pe Vineri, 10 iulie 2020
Gândul LIVE!
Inchide