• Publicat:
  • Actualizat:
Știri

ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Cinci bucureșteni au ajuns la spital după ce au votat

ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Cinci bucureșteni au ajuns la spital după ce au votat
Nouă oameni au primit îngrijiri medicale la secțiile de votare, cinci dintre aceștia, bărbați cu vârste între 54 și 74 de ani, fiind transportați la diverse spitale din Capitală

Nouă oameni au primit îngrijiri medicale la secțiile de votare de la ALEGERILE PARLAMENTARE 2012, cinci dintre aceștia, bărbați cu vârste între 54 și 74 de ani, fiind transportați la diverse spitale din Capitală, a declarat duminică, pentru Mediafax, managerul Serviciului de Ambulanță București-Ilfov (SABI), dr. Alis Grasu.

Una dintre persoanele care au necesitat transportarea la spital este un bărbat de 60 de ani din sectorul 2, dus la „Floreasca” pentru un sindrom coronarian. La același spital a fost transportat un bărbat de 74 ani din Otopeni, care avea hipertensiune.

Un bărbat de 54 de ani din sectorul 4, suferind de bronșită, a fost dus la Institutul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta”, unul de 60 de ani, cu hipertensiune și neoplasm, a fost transportat la Spitalul „Bagdasar Arseni”, iar un altul, de 74 ani, cu puseu de hipertensiune, a ajuns la Spitalul Universitar de Urgență.

Celelalte patru persoane pentru care a fost chemată Ambulanța au primit îngrijiri la secțiile de votare, nefiind necesară internarea lor, a mai spus managerul SABI.

ALEGERI PARLAMENTARE 2012. REZULTATE și EXIT POLL. HARTA INTERACTIVĂ A ALEGERILOR PARLAMENTARE 2012

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2012. EXIT POLL și informații în timp real

Inchide