Angajații din poștă și comunicații s-au alăturat protestelor

Redactor:
Vlad Mironescu
Angajații din poștă și comunicații se solidarizează cu colegii din finanțe, sănătate, educație și administrație și anunță că participă la toate acțiunile de protest ale acestora, cerând Guvernului să înlocuiască sfidarea și amenințările cu soluții la problemele cu care se confruntă românii.
Angajații din poștă și comunicații se solidarizează cu colegii din finanțe, sănătate, educație și administrație și anunță că participă la toate acțiunile de protest ale acestora, cerând Guvernului să înlocuiască sfidarea și amenințările cu soluții la problemele cu care se confruntă românii.

Angajații din poștă și comunicații se solidarizează cu colegiidin finanțe, sănătate, educație și administrație și anunță căparticipă la toate acțiunile de protest ale acestora, cerândGuvernului să înlocuiască sfidarea și amenințările cu soluții laproblemele cu care se confruntă românii.

Federația Sindicatelor din Poștă și Comunicații, ce reprezintăinteresele a peste 30.000 de membri de sindicat din Poșta Română,se solidarizează cu acțiunile de protest ale angajaților dinsectorul bugetar – funcționari publici și personal contractual,polițiști, angajați din învățământ sau din sănătate, au anunțat,joi, reprezentanții Blocului Național Sindical, într-un comunicatde presă.

Reprezentanții Federației Sindicatelor din Poștă și Comunicații auanunțat că membrii organizației vor participa la acțiunileorganizate în solidaritate cu colegii din sectorul bugetar, precumși la protestele decise deja de confederațiile sindicalenaționale.

Sindicaliștii din Poștă și Comunicații spun că dacă acțiunea deprotest a angajaților din sectorul bugetar va continua și săptămânaviitoare, vor organiza pichete la toate sediile de prefecturi dințară, iar în București vor avea loc acțiuni în fața ministerelorunde se desfășoară conflictele de muncă.

Aceștia au precizat că dacă la nivel de confederații sindicale seva decide declanșarea declanșarea unor greve de solidaritate,Federația Sindicatelor din Poștă și Comunicații va participa laacestea.

Sindicaliștii din Poștă și Comunicații solicită membrilorGuvernului „să renunțe la atitudinea de aroganță, nepăsare șibatjocură față de suferințele și revolta unor categorii din ce înce mai largi ale populației, fie că sunt salariați sau suntpensionari”.

Aceștia mai cer Guvernului să înlocuiască „refuzul dialogului,batjocura, sfidarea și amenințările, cu soluții și măsuri pentruproblemele cu care se confruntă majoritatea românilor aflați înpragul disperării din cauza imposibilității de a-și mai asiguratraiul zilnic, chiar și la un nivel de minimă subzistență”.

Totodată, reprezentanții Federației Sindicatelor din Poștă șiComunicații susțin că resping ferm „orice încercare de diminuare aveniturilor sindicaliștilor din Poșta Română, cu atât mai mult cucât majoritatea angajaților Poștei au veniturile cu peste 30% subvenitul mediu pe economie”. Aceștia avertizează guvernanții căorice astfel de încercare va atrage după sine acțiuni de protestample și foarte dure.

Protestele spontane s-au extins în toată țara, mii de angajați dela administrațiile financiare, din trezorerii, din casele depensii, din direcțiile de ocupare a forței de muncă, din casele deasigurări de sănătate, din asistență socială și din bibliotecioprind lucru, joi dimineață, în semn de solidaritate cu angajațiide la Ministerul Finanțelor. (Departamentul Social,[email protected])

Transfer colosal la Universitatea Craiova. Mihai Rotaru şi-a ieşit din minţi şi aduce în Liga...
ULTIMA ORĂ. Doliu uriaș în showbiz-ul din România. Vedeta a fost găsită moartă
FOTO. Inna, topless în vacanță! Cum s-a pozat cântăreața în apă
Sunt amantă de 11 ani și vreau să le spun ceva femeilor măritate. Mesajul care...
Larisa Iordache rupe tăcerea! Ce calvar a trăit după ce a fost umilită și jignită...
Marea Britanie oferă bani cetățenilor UE pentru a părăsi țara. Ce sumă poate lua un...
Medicii veterinari atrag atenţia. Ivermectina nu se foloseşte pentru tratarea coronavirusului, ci „pentru afecţiuni interne...
BANCUL ZILEI – Filme XXX cu nevasta
China a introdus testele anale pentru Covid-19. Medicii spun că procedura este mai eficientă în...
ULTIMA ORĂ. Doliu uriaș în showbiz-ul din România. Vedeta a fost găsită moartă
Doamne ferește! Ce a putut face Diana Șoșoacă într-un platou de televiziune. Telespectatorilor nu le-a...
Adevărul SCANDALOS din spatele serialului-fenomen Bridgerton. IMAGINILE care dau de gol, scăpate pe Internet
Legea a fost admisă. Cine sunt românii care pot ieşi mai devreme cu 15 ani...
Medicament minune împotriva cancerului. Descoperirea uimitoare a oamenilor de știință
Ce s-a întâmplat cu Brandi Passante după „Războiul Depozitelor”
Anunțul ȘOC al zilei despre Sebi, băiețelul dispărut de două săptămâni. Ce s-a întâmplat, de...
Mădălina Ghenea, apariție senzuală într-o rochie mulată. Fanii au reacționat: Sophia Loren are o urmașă
Este oficial: Categoria de salariaţi care va putea ieşi la pensie la 57 de ani....
Miliardarul discret al României şi proiectele sale. Acesta a anunţat cel mai mare şi ambiţios...
ȘOC!Trebuie să ne pregătim pentru un CUTREMUR devastator. Se anunță un DEZASTRU total pentru România!
Inchide