Băsescu a decepționat-o pe Udrea

Redactor:
Vlad Mironescu
Băsescu a decepționat-o pe Udrea
"Nu ne-a dat șansă la cele mai înalte funcții în stat. Ăsta e un motiv de decepție", a declarat Elena Udrea.

Elena Udrea s-a declarat decepționată de faptul că președintelenu dă nicio șansă femeilor din PDL pentru cea mai înaltă funcțiedin partid sau din Guvern, în urma declarațiilor acestuia potrivitcărora Udrea nu are „experiența de viață” nici pentru a preluaconducerea PD-L și nici pentru funcția de premier sau pentru aaccede la șefia statului.

„Nu ne-a dat șanse la funcția de președinte al partidului, lacele mai înalte funcții în stat, ori asta sigur că este un motiv dedecepție” a declarat Elena Udrea, joi seară, la un post deteleviziune.

Traian Băsescu a fost invitat duminica trecutăla emisiunea „După 20 de ani”, la Pro TV.

Președintele a apreciat atunci că Udrea nu are experiențanici pentru a prelua conducerea PD-L și nici pentru funcția depremier sau pentru a accede la șefia statului. „Funcțiile înalte de tip prim-ministru,de președinte, implică o experiență de viață. Nu e suficient să fiiinteligent, aici v-o descriu pe doamna Udrea… Inteligent,ambițios, capabil de negociere, extrem de rezistent în bătăliapolitică… Deci, aș spune, la vârsta dânsei, 36, 37 de ani, unpolitician, unul dintre cele mai bune produse ale politicii în PDLîn ultimii ani. Dar de aici și până la funcția de prim-ministru saude președinte este cale lungă”, a explicat șefulstatului.

×
Încă o seară de proteste la Belgrad!

Mii de sârbi sunt din nou in fața Parlamentului pentru a protesta față de măsurile pe care autoritățile le iau împotriva răspândirii coronavirusului.

Publicată de Gandul pe Vineri, 10 iulie 2020
Gândul LIVE!
Inchide