Bercea Mondial intră în galeria celor care NU SUPORTĂ PUȘCĂRIA. Topul „bolilor” care au adus libertatea: de la atrofierea testiculelor la femeia care a fost gravidă un an și jumătate

Redactor:
Gabriela Stefan
Bercea Mondial intră în galeria celor care NU SUPORTĂ PUȘCĂRIA. Topul „bolilor” care au adus libertatea: de la atrofierea testiculelor la femeia care a fost gravidă un an și jumătate
Această prevedere se aplică pentru bolile care nu pot fi tratate în sistemul medical penitenciar.

Legislația penală prevedeposibilitatea eliberării din arest sau întreruperea executăriipedepsei din motive medicale. Această prevedere se aplică pentrubolile care nu pot fi tratate în sistemul medicalpenitenciar.


Cu toate acestea, judecătorii au luat această măsură a punerii înlibertate chiar și pentru boli ușoare. În plus, au existat situațiicând s-a dovedit că actele medicale nu reflectau starea reală desănătate a inculpatului. Cu alte cuvinte, bolile erauinventate.


În continuare, vă prezentăm un top al unora dintre afecțiunilemedicale care i-au ajutat pe unii infractori să părăseascăpușcăriile. Acestea sunt cât se poate de diverse, de la atrofiereatesticulelor, perioadă de graviditate de un an și jumătate,claustrofobie și obezitate.


– Interlopul Dănuț Udilă a reușit, la un moment dat, să scape dinarest, invocând probleme medicale, respectiv atrofiereatesticulelor. Udilă a fost implicat în mai multe dosare penale,fiind acuzat de înșelăciune, fals și uz de fals. Pe numele săuexistă și în prezent o sentință de condamnare. Udilă a afirmat căeste victima unei reglări de conturi din lumeainterlopă.


– Mona de Freitas, acuzată de evaziune fiscală împreună cu fostulsoț – ex-deputatul PSD Gabriel Bivolaru – a reușit să nu facăînchisoare, invocând faptul că este gravidă. Perioada degraviditate a acesteia – potrivit actelor depuse de ea la instanță- a durat un an și jumătate. Cei doi soți au înființat mai multefirme, au cumpărat mai multe hoteluri și au dat numeroase țepe, ceamai consistentă fiind cea dată BRD.


– Constantin Constantin, fostul patron de la „Sexy Club”, a fosteliberat din arest pentru că suferea de diabet și de claustrofobie.Constantin a fost cercetat în mai multe dosare – tâlhărie, portilegal de armă, proxenetism – în unele fiind achitat.


– Omar Hayssam, teroristul nr. 1 al României, a fost pus înlibertate pentru că suferea de cancer. El a fost condamnat la 20 deani de închisoare pentru terorism în dosarul privind răpirea celortrei jurnaliști români în Irak. El a mai fost condamnat la 16 anide închisoare în dosarul „Volvo” și alți trei ani de închisoare îndosarul „Foresta Nehoiu”.


– Serghei Gorbunov a fost eliberat din penitenciar pentru căsuferea de glaucom. Gorbunov fusese condamnat la 16 ani deînchisoare pentru că a atacat un patron de casă de schimb valutardin Deva, pe care l-a și jefuit. După eliberare, a fost principalulsuspect în cazul atacului armat de la casa de schimb valutar dinBrașov.


– Petrișor Duduianu, un alt interlop, a scăpat din pușcărie tot pebaza unui certificat medical, din care rezulta că suferă deobezitate și litiază la colecist.

Bercea Mondial nu poate să respire

Bercea Mondial, arestat pentru tentativă de omor, a depus lainstanță o cerere de punere în libertate sub control judiciar.Cererea sa va fi soluționată joi de către magistrați. Între altemotive invocate de avocați, se află și unul de natură medicală.Bercea susține că nu poate să respire și că suferă declaustrofobie. El s-a plâns și anchetatorilor de această suferință.Bercea a fost dus la consult, i s-au făcut și analize și s-aconstatat că este perfect sănătos.

Un nou dosar deschis de procurori pe numele luiBercea

Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt a deschis marți un nou dosarîn care efectuează cercetări referitoare la obținerea permisului deconducere de către analfabetul Bercea Mondial.
Deschiderea acestui dosar survine după ce gândul a publicat maimulte articole în care a dezbătut acest subiect. Redăm încontinuare comunicatul de presă al Parchetului: „La data de 1martie 2011, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt, a fostînregistrat dosarul nr. 327/PA/2011, în care se efectueazăcercetări cu privire la modul de dobândire a permisului deconducere de către numitul ANGHEL SANDU zis ,, Bercea Mondialu”.Bercea Mondial a obținut permisul de conducere în anul 1990 laInspectoratul Județean de Poliție Olt. Potrivit legislației dinRomânia, o persoană care nu știe carte nu poate obține permis deconducere. Adus la Parchet pentru a da declarație în dosarul încare este cercetat pentru tentativă de omor, Bercea i-a spusprocurorului de caz că nu știe să scrie. În acel moment, procurorulEugen Iacobescu l-a întrebat cum a obținut atunci permis deconducere. Surse judiciare au declarat pentru gândul că Bercea arăspuns simplu: „Am mituit”. Întrebat cui a dat mită, interlopul adeclarat nonșalant că nu își amintește cui anume. E drept, autrecut 21 de ani de atunci.

Cristi Borcea, anunţul momentului. Nu e glumă: ”Valentina vrea asta!” Lovitură de teatru în familia...
Caz nemaiîntâlnit în Botoșani! Ce au găsit chirurgii în abdomenul acestei femei obeze
FOTO. Cum arată acum fosta amantă a lui Ciprian Marica! Ana Muntean s-a schimbat total
Secret MURDAR! De ce se plimbă, de fapt, stewardesele pe culoar, în avion? Nici prin...
Câștig fabulos al unui parior român! A mizat nebunește că dă gol Panțîru pentru FCSB!...
Trecutul STRANIU al poliţistului care l-a trântit la pământ pe inginerul argeşean! Ce făcea bărbatul...
NEWS ALERT Euro urcă la un nou maxim istoric
BANCUL ZILEI – Un primar află de la nevastă că a fost înșelat
Ce se întâmplă cu dozele de vaccin neutilizate?
Caz nemaiîntâlnit în Botoșani! Ce au găsit chirurgii în abdomenul acestei femei obeze
Detalii NEȘTIUTE din viața Zoiei Ceaușescu ies ACUM la iveală. Totul despre întâlnirile amoroase SUPRAVEGHEATE...
Încă doi concurenți vor fi ELIMINAȚI de la Survivor. Prezentatorul Dan Pavel nu vrea să-i...
Avertisment pe WhatsApp: pericolul major care vizează acum milioane de utilizatori
Dacă vizitezi acest trib, bărbatul pleacă din casă, iar soţia lui vine la tine. Ce...
Este din nou DOLIU în muzica populară din România: A murit RĂPUS DE CORONAVIRUS
Cele mai nocive sortimente de cafea pentru inimă. De evitat!
Concedieri MASIVE. Tarom se pregăteşte să dea afară jumătate dintre angajaţi. 700 de oameni sunt...
Cine este românca ce conduce una dintre afacerile lui Bill Gates în România şi alte...
Inchide