CEREMONIA DE DESCHIDERE LONDRA 2012: Paul McCartney, David Beckham și actorul din James Bond, printre celebritățile prezente la eveniment

CEREMONIA DE DESCHIDERE LONDRA 2012: Paul McCartney, David Beckham și actorul din James Bond, printre celebritățile prezente la eveniment
La CEREMONIA DE DESCHIDERE LONDRA 2012 vor fi prezente multe personalități britanice, precum fotbalistul David Beckham sau actorul Daniel Craig.

În această seară, miliarde de oameni din întreaga lume vor fi cu ochii pe CEREMONIA DE DESCHIDERE LONDRA 2012.

The Sun scrie că oaspeții vor fi întâmpinați de figuri emblematice ale țării gazdă, precum Daniel Craig, actorul care l-a interpretat pe James Bond, David Beckham sau Paul McCartney.

„Mi se face pielea ca de găină când mă gândesc la asta. Ceea ce va vedea lumea în seara asta nu ar putea fi făcut mai bine de nicio altă țară”, a spus celebrul fotbalist de 37 de ani.

Însuși premierul David Cameron a spus că cei care vor vedea CEREMONIA DE DESCHIDERE LONDRA 2012 din această seară „vor avea parte de fiori pe șira spinării”.

Agentul 007 va survola Stadionul Olimpic la bordul unui elicopter militar, în timp ce pe fundal va rula coloana sonoră a peliculei care l-a făcut celebru.

Și legenda fotbalului englez, David Beckham, își va face prezența la CEREMONIA DE DESCHIDERE de la JOCURILE OLIMPICE LONDRA 2012, după o săptămână în care a parcurs aproape 30.000 de kilometri de zbor. Lunea trecută, el a fost nevoit să zboare dus- întors de la Los Angeles la Londra, întrucât a trebuit să fie prezent la un meci amical desfășurat în SUA.

Prezența cea mai așteptată a evenimentului va fi cea a fostului membru Beatles, Paul McCartney, a cărui apariție va fi însoțită de cea a Reginei Elisabeta a II-a. Întrebat în ce va consta apariția „extravagantă” a celor doi, Danny Boyle, organizatorul evenimentului a spus că nu poate oferi detalii, întrucât aceasta va depinde de condițiile meteorologice.

„Și ceremoniile de la Beijing au fost impresionante, datorită numărului mare de oameni prezenți. Și la Sydney, la fel ca și în America sau în alte țări s-au organizat ceremonii fastuoase de deschidere. Dar nimeni nu are specificul și, totodată, diversitatea, mai ales în materie de coloană sonoră – care variază de la orchestrală la punk- așa cum are țara noastră”, a explicat Beckham.

Fostul jucător de la Manchester și Real Madrid este încântat de faptul că va fi prezent la CEREMONIA DE DESCHIDERE LONDRA 2012 și a explicat importanța pe care are țara gazdă în organizarea unui eveniment precum JOCURILE OLIMPICE 2012.

CEREMONIA DE DESCHIDERE LONDRA 2012 are loc în această seară, de la ora 23.00.

LONDRA 2012 CEREMONIA DE DESCHIDERE LIVE

PROGRAMUL sportivilor români la Jocurile Olimpice Londra 2012

CEREMONIA DE DESCHIDERE LONDRA 2012. România, a 20-a participare la JOCURILE OLIMPICE

Clasament medalii JO 2012! Previziuni pentru România. Optimiștii: 16 medalii. Pesimiștii: 7 medalii

Program Jocurile Olimpice 2012! Transmisiunile TV

DA sau NU la referendum? Votează AICI în REFERENDUMUL VIRTUAL Gândul și câștigi un iPad2!

 

Inchide