CINE TE ANGAJEAZĂ PENTRU SALARII ÎNTRE 2000 ȘI 8000 de EURO- LISTA OFERTELOR DE MUNCĂ pentru români în Dubai, Caraibe, India

CINE TE ANGAJEAZĂ PENTRU SALARII ÎNTRE 2000 ȘI 8000 de EURO- LISTA OFERTELOR DE MUNCĂ pentru români în Dubai, Caraibe, India
Publicat: 23/04/2012, 19:27
Actualizat: 23/04/2012, 20:02

Străinii caută tâmplari, piloți, dar mai ales mediciromâni (de toate specializările), pentru a lucra într-unele dincele mai exotice locuri din lume: Dubai, Caraibe sauIndia.

• Marea Britanie caută 66 de medici anesteziști și 66 demedici de familie și le oferă 4.500-5.000 de euro pe lună.Potrivit siteului tjobs.ro condițiile sunt cunoașterea temeinică alimbii engleze și minimum 2 ani de experiență. În România,salariul mediu net al unui lucrător în domeniul sănătate șiasistență socială este 276,9 de euro.

Veziunde pot munciromânii în țările exotice: însoțitor de zbor în Dubai, psihiatru înCaraibe și inginer în minele de diamante dinAfrica.

• Dubai caută 100 de medici specialiști în domeniiprecum chirurgie, pediatrie, stomatologie, ginecologieși le oferă între 5.800 și 8.600 de euro.Condițiile sunt cunoașterea temeinică a limbii engleze și minimum 5ani de experiență.

• Indienii caută 20 de piloți români și le oferă 6.400de euro pe lună. În țara noastră, salariul mediunet al unui pilot este de 800 de euro (locul 2 în topul salariilordin România, după inginerii IT, care câștigă, în medie, 816euro).

• Italienii angajează 15 șoferi de TIR, cărora le oferăîntre 2.000 și 2.500 de euro. Cerințele sunt experiență șicunoașterea la nivel începător a limbiiitaliene.

• Caraibienii caută șase medici psihiatri și le oferă4.500-5.000 de euro pe lună pentru a lucra în Bahamas, Haiti sauJamaica. Cerințele sunt minimum 2 ani de experiență și ocunoaștere foarte bună a limbii franceze.

• Kuweitienii caută 10 sondori (pentru exploatărilepetroliere), pe care îi vor plăti cu 2.500-2.800 de euro pe lună.Cerințele: cunoașterea limbii engleze și minimum 5 aniexperiență.

• Angajatorii norvegieni ofertează 25 de tâmplari și leoferă 4.500-5.000 de euro pe lună. Însă printre cerințefigurează și cunoașterea unei limbi scandinave (norvegiană,suedeză, daneză). În România, angajații din construcțiicâștigă, în medie, 280 de euro în mână.

• Finlandezii caută 10 sudori români și le oferă2.500-3.000 de euro. Candidații trebuie să cunoască engleza șigermana și să aibă minimum 1 an experiență.

• Suedezii vor cinci medici oncologi români, cărora leoferă câte 4.500-5.000 de euro pe lună. Cei care vor săaplice trebuie să știe, însă, că vor urma un curs pregătitor desuedeză (7 luni).

• Chiar și persoanele necalificate pot câștiga până la1.200 de euro pe lună. O întreprindere din Marea Britanie care esteliderul mondial pe piața ambalării de alimente angajează români”energici, flexibili și apți de muncă din punct de vedere medical”.Limba engleză nu este obligatorie, dar este unatu.

Alte țări interesate să angajeze români sunt Franța, Germania șiIrlanda. La mare căutare sunt și lucrătorii în domeniul turismului(în restaurante, hoteluri sau pe vase de croazieră). În Dubai,angajații hotelurilor pot câștiga 1.000 de euro pe lună, în timp ceîn România salariul mediu net în acest domeniu este de 201 euro.(Mihai Schiau)

Marea gimnastă a ţării rupe tăcerea după Olimpiadă: "Am fost goală cu medicul peste mine....
Bianca, scoasă la produs de Alex Bodi?! Afaceristul a recunoscut tot
FOTO. Dana Săvuică, în costum de baie la 51 de ani! Cum arată fosta vedetă...
Zodiile care primesc VEȘTI CUTREMURĂTOARE la începutul săptămânii
Gina Pistol este DISTRUSĂ! Smiley nu o poate ierta pentru asta
Simona Halep și Toni Iuruc au plecat în luna de miere! Destinația exotică aleasă de...
DEMITEREA ŞOC făcută de Florin Cîțu! Decizia i-a uimit pe mulţi
Sfatul unui medic: Cafeaua nu trebuie consumată prima dată dimineaţa. Care este motivul
Acestea sunt mașinile cu cele mai bune MOTOARE ÎN 3 CILINDRI
BANCUL ZILEI – O blondă bine, acostată de câțiva șmecherași
STUDIU. Cum vor arăta următoarele 6 luni ale pandemiei
Bianca, scoasă la produs de Alex Bodi?! Afaceristul a recunoscut tot
Virilitatea lui a INTRAT în istorie. Ce a făcut cu cele 70 de soţii a...
Horoscopul pe care e invidios și Voropchievici! Cine e cea mai norocoasă zodie a zilei
Bătaie cruntă pe aeroportul din Suceava. Care a fost mărul discordiei și de ce paznicii...
NOI REGULI în CONSTANȚA, unde INCIDENȚA se ÎNDREAPTĂ spre 3: MASCA OBLIGATORIE în anumite ZONE!
O femeie a văzut o „pasăre fericită” într-un copac. S-a apropiat și a încremenit FOTO
Vestea tristă a acestei dimineți. Este doliu imens în România. Lacrimi și regrete în urma...
BANCNOTA care ar putea fi INTERZISĂ! Scapă urgent de ea dacă o ai. Ar putea...
Cazul Caracal, dezvăluiri epocale. De ce nu se va afla niciodată adevărul
EXCLUSIV. E război total pe piaţa de energie. De ce avem de fapt facturi prea...
Sectorul din România unde salariu mediu net a ajuns la 8439 de lei