Cizmele copită pentru ambele sexe, de 1500 de euro perechea – noua senzație din Marea Britanie

Redactor:
Narcis Iordache
Designerii britanici de pantofi au realizat cizmele unisex, inspirate de picioarele cailor, informează Daily Mail.

Designerii britanici de pantofi au realizat cizmele unisex,inspirate de picioarele cailor, informează Daily Mail.

Ce trebuie să faci pentru a deveni o”copitată”

Participanții la cea de-a o sută ediție a Festivalului Cheltenhamdin Anglia de săptămâna viitoare, dedicată curselor de cai, vorputea să se încalțe în cizme care au aspectul unor copite.”Achizițiile, special concepute pentru femeile care vor să iasă înevidență marți, în ziua festivalului, sunt făcute dintr-o imitațiede fibre de carbon și păr de cal”, a declarat un oficial pentrupublicația britanică. Mai mult, acestea pot fi purtate și de cătrebărbați. Cizmele cu toc înalt sunt produse de către designerii dela Ascot, o casă de modă din Anglia. Prețul e unul pe măsura unorarticole de lux, produse într-o serie limitată, de circa 1.300 delire (1.500 de euro) perechea. Banii care vor fi strânși dinvânzarea cizmelor vor fi folosiți în scopuri caritabile. Prinpromovarea lor asiduă, ele devin un must-have sau „accesoriulperfect pentru fanii de curse de cai care vor să iasă în evidență”,după cum le cataloghează Andy Lulham, unul dintre organizatoriifestivalului.
Excentricele încălțări au fost promovate și pe catwalk. LouiseDainton, un model celebru din Essex, a defilat pe podiumurile demodă, încălțată „ca o iapă”. ” Sunt foarte confortabile și aproapecă te fac să o iei la galop până la linia de sosire”, a afirmatDainton.

Dacă nu îți plac caii, atunci poți alege țapii

Pentru bărbații care vor să fie în pas cu ultimele tendințe dinmodă, creatorii de pantofi le-au pregătit o surpriză pe măsură: eipot alege cizme care pot fi confundate cu picioarele unui țap. Ceide la Ascot au fost inspirați de Tumnus, satirul din „Cronicile dinNarnia”. (Aurica Stan)

×

Ziua Marinei Române, fără spectatori. Klaus Iohannis și Ludovic Orban participă la evenimentele din Portul Militar Constanţa

Publicată de Gandul pe Sâmbătă, 15 august 2020
Gândul LIVE!
Inchide