Conducerea PDL a petrecut Floriile la mănăstire. Elena Udrea a postat pe pagina personală de pe Facebook fotografii din excursia la Văratec GALERIE FOTO

Redactor:
Gabriela Stefan
Ministrul Turismului, Elena Udrea, a postat pe pagina personală de pe Facebook fotografii cu mai mulți pedeliști, aflați în autocar, în drum spre mănăstirea Văratec din județul Neamț.

Ministrul Turismului, Elena Udrea, a postat câteva fotografiiinedite pe pagina personală de pe Facebook. În acest weekend, maimulți membri din conducerea PDL – miniștri și parlamentari – aufăcut un pelerinaj la mănăstirea Văratec. Fotografiile făcute deElena Udrea în autocar surprind o atmosferă relaxată. Din grupulpedeliștilor fac parte: Emil Boc, Elena Udrea, Anca Boagiu, IoanOltean, Gheorghe Flutur, Roberta Anastase și Traian Igaș.

„O campanie frumoasă, o atmosferă pozitivă. Prieteni, partid,echipă”, este comentariul postat de Elena Udrea, în dreptulfotografiilor pe care le-a făcut cu un telefon mobil. Într-oimagine este surprins premierul Emil Boc, care lucrează pe otabletă iPad.

Inchide