Copiii dintr-o școală bucureșteană au primit calendare cu chipul Elenei Udrea. „Pentru toți copiii din colegiu am avut daruri, nu e politică”, spune Udrea

Redactor:
Vlad Mironescu
Copiii dintr-o școală bucureșteană au primit calendare cu chipul Elenei Udrea. „Pentru toți copiii din colegiu am avut daruri, nu e politică”, spune Udrea
Ministrul Dezvoltării și Turismului, Elena Udrea, a declarat, luni, că a văzut că au fost distribuite calendare cu chipul ei într-o școală din București și a arătat că aceasta este o școală din colegiul ei, în care a făcut cadouri copiilor, menționând că nu este vorba de campanie electorală.

Ministrul Dezvoltării și Turismului, Elena Udrea, a declarat,luni, că a văzut că au fost distribuite calendare cu chipul eiîntr-o școală din București și a arătat că aceasta este o școalădin colegiul ei, în care a făcut cadouri copiilor, menționând că nueste vorba de campanie electorală.

„Am făcut cadouri tuturor copiilor din colegiul meu”, a spusUdrea.

Întrebată dacă face politică în școli, Elena Udrea a precizat:”Nu este politică. Sunt deputat al colegiului respectiv. Oameniiaceia ar trebui să aibă o relație cu deputatul lor. În niciun caznu e nici campanie elctorală, nici nu scrie «Votați Elena Udrea».Este în colegiul meu și pentru toți copiii am avut daruri, pentrucei bătrâni la fel”.

Udrea a fost întrebată și de sloganul ei, care apare pecalendare, „I love B”. „Ce are acest slogan, mă reprezintă”, aadăugat Elena Udrea.

Presa a relatat că elevii înscriși la Școala nr. 155 dinCapitală au primit în dar de Crăciun câteva pungi cu dulciuri, darși calendare cu ministrul Dezvoltării Regionale și Turismului,Elena Udrea.

Recent, presa a scris de asemenea că Elena Udrea a depus laOficiul de Stat pentru Invenții și Mărci (OSIM) patru cereri pentruînregistrarea unui număr similar de sloganuri electorale: „EUBucurești” cu o inimioară (love) între cele două cuvinte, „EUiubesc București”, „EU iubesc România”, „EU iubesc B”. (EmmaToader, [email protected])

Inchide