CRIMĂ ÎN DIRECT PE INTERNET- Un român din Spania și-a strangulat soția însărcinată ȘI A ARĂTAT-O PE WEBCAM tatălui din România

Redactor:
Mihai Schiau
Potrivit unor surse din poliția spaniolă, faptele s-au petrecut luni. În aceeași zi, prin cooperarea cu polițiștii români, s-a reușit arestarea bărbatului.

UPDATE 16:42Bărbatul de 21 de ani va fi supus unei expertizepsihiatrice, pentru a stabili dacă avea discernământ în momentulcomiterii crimei. Ambasada României în Spania s-ar putea implica înrepatrierea tinerei ucise, deoarece familia nu are bani.Bărbatul și prietena sa erau din Colonia Laborator, o zonă foartesăracă din Copșa Mică. Cei doi lucrau „la negru” în Spania,fără forme legale. Femeia era însărcinată în 2-3 luni.Înainte să o ucidă, bărbatul și-a bătut prietena cucruzime. Cei doi s-au certat, se pare, din cauzageloziei bărbatului, care credea că femeia nu era însărcinată cubebelușul său.

UPDATE 15:37Într-un interviu acordat Antena 3, tatăl băiatului a declarat: „Amvorbit cu băiatul ultima dată ieri, în jurul orei 5-6, când m-asunat el. Nu mi-a venit să cred când fiul meu m-a sunat și mi-aspus că a comis crima. Mi s-a făcut rău, am ieșit din casă și amplecat spre poliție (n.r. din Copșa Mică). Le-am spus să alertezecât mai repede autoritățile din Spania, pentru ca băiatul meu sănu-și facă și lui ceva rău. Apoi, m-au sunat cei de la polițiaSibiu și mi-au confirmat că s-a produs crima și că fiul meu a fostarestat”.

Tatăl bărbatului acuzat de crimă a declarat că fiul luii-a spus că se va arunca de la etajul 4 (unde locuia).

Bărbatul spune că femeia i-a distrus băiatul, din cauzacerturilor foarte dese. De asemenea, a declarat că nu are niciunban pentru a merge în Spania, să fie alături de fiul său.

UPDATE 15:15Ziarul spaniol El Mundo scrie, citând un raport al poliției, căromânul și-ar fi omorât soția în urma unor certuri legate depaternitatea copilului.

UPDATE 14.49 EXCLUSIV. Marcu Dorel, numele asasinului român CARE A ȘOCAT SPANIA.La crimă au asistat doi minori, potrivit polițieispaniole

UPDATE 14:41Televiziunea spaniolă Antena 3 anunță știrea. Ei pun accent pefaptul că femeia ucisă era însărcinată.

UPDATE14:38 Site-ulziarului spaniol ABC Madrid publică știrea, cu titlul „Un bărbat afost reținut pentru că și-a strangulat soția însărcinată și aarătat cadavrul prin webcam”


UPDATE14:35 Site-ulziarului spaniol 20 Minutos publică știrea, cu titlul „Reținutpentru că și-a strangulat soția însărcinată și a arătat cadavrulprin webcam”

Poliția spaniolă susține că l-a arestat pe D.M., unbărbat român de 21 de ani, acuzat că și-ar fi ucis prin strangularesoția însărcinată în cinci luni, pe V.M., în vârstă de 19 ani, șii-ar fi arătat cadavrul pe webcam tatălui său, aflat în România,scrie El Mundo.

Tatăl bărbatului a alertat autoritățile române imediatdupă ce a văzut imaginile, susține un purtător de cuvânt alpoliției spaniole.

Poliția spaniolă a acționat imediat și l-a arestat pe bărbat,înainte ca acesta să-i poată face rău și surorii de 13 ani a soțieisale, care nu se afla acasă în acel moment. Când a ajuns acasă,fata de 13 ani l-a întrebat pe bărbat unde este sora ei, iar acestai-a spus că „doarme”.

La câteva minute au ajuns și polițiștii. Ei l-au arestat pebărbat, care nu a opus rezistență.

Cuplul mai avea o fetiță de 3 ani, care se afla în casăîn momentul incidentului și pe care tatăl ei o amenința, dar care ascăpat nevătămată și a fost predată familiei victimei, caretrăiește tot în Spania.

Crima a avut loc, luni, în Torrejon de Ardoz, o suburbie aMadridului.

Emilio Alcazar, seful poliției spaniole cares-a ocupat de arestare, spune că polițiștii au acționat cu o vitezăfoarte mare, prin cooperarea cu omologii lor români.

Alcazar a declarat că ieri, la ora 15:00, s-aprimit mesajul din partea polițiștilor români, iar, după doar 45 deminute, polițiștii spanioli descindeau în casasuspectului.

Șefulpoliției a declarat că va fi făcută o autopsie care va arăta dacăfemeia a fost strangulată cu mâinile sau cu un obiect.

Poliția susține că,din informațiile lor, cuplul nu avea antecedente violente. Câtdespre motivul crimei, Alcazar spune că este vorba, cel maiprobabil, de o ceartă domestică.

Întrebat de cebărbatul a arătat cadavrul soției sale pe webcam, șeful poliției aspus că „e doar o speculație, însă ar putea fi vorba de căință dinpartea agresorului”.


VIDEO! O vietate din era dinozaurilor, filmată în timp ce înota într-un râu din România:...
George Burcea, declaraţie controversată de dragoste! Ce a putut să îi spună Vivianei Sposub, după...
FOTO. Gabriela Cristea, goală în cadă! Vedeta TV a lăsat la vedere prea mult
FOTO. Cum a ajuns să arate fosta campioană mondială la gimnastică! Românca s-a retras și...
Părinții lui sunt actori celebri, dar el mănâncă din gunoaie. Povestea este șocantă
Sistem imunitar vs. Coronavirus: Cât timp durează imunitatea după COVID-19? Studii efectuate şi clarificări OMS
Donald Trump a adus în discuție România în contextul scandalului Hunter Biden. Reacția lui Klaus...
George Burcea, declaraţie controversată de dragoste! Ce a putut să îi spună Vivianei Sposub, după...
Cine a fost prima iubită a lui Klaus Iohannis? Președintele a recunoscut asta de față...
După aproape 2.000 de ani, o descoperire INCREDIBILĂ despre impunătorul împărat TRAIAN, care l-a învins...
Vedete din România care au apărut în Playboy. Gimnastele care au lăsat TOT la vedere...
Veste proastă pentru 7 milioane de pensionari. Ce se întâmplă cu mărirea pensiilor
Sărbătoare mare vineri în calendarul ortodox: Ce nu ai voie să faci pe 23 octombrie...
Când simți „un gâdilici” în gât virusul și-a croit deja calea în organism. Remediul care...
Un business care explodează în România. Nimeni nu credea că se va schimba atât de...
Locul superb aflat la câteva minute de Braşov, dar care nu este o staţiune de...
Inchide