CUM ȘI-A LUAT PERMIS DE CONDUCERE BERCEA MONDIAL, DEȘI E ANALFABET? Ce spune șeful POLIȚIEI RUTIERE- EXCLUSIV

Redactor:
Vlad Mironescu
CUM ȘI-A LUAT PERMIS DE CONDUCERE BERCEA MONDIAL, DEȘI E ANALFABET? Ce spune șeful POLIȚIEI RUTIERE- EXCLUSIV
În fața procurorului de caz, Eugen Iacobescu, Bercea s-a lăudat că el, spre deosebire de "intelectuali", este un om deștept pentru că a reușit să facă milioane de euro fără carte.

Bercea Mondial este analfabet, dar are permis de conducere, ceeace contravine legislației din România. Faptul că interlopul nu știesă citească a ieșit la iveală zilele acestea, când a trebuit să deadeclarații la Parchet și în fața instanței de judecată.

În fața procurorului de caz, Eugen Iacobescu, Bercea s-a lăudatcă el, spre deosebire de „intelectuali”, este un om deștept pentrucă a reușit să facă milioane de euro fără carte, în timp ce oameniicu facultate nu sunt în stare de nimic. De asemenea, în fațainstanței de judecată, a luat declarația consemnată de grefier șinu a știut ce să facă cu ea.

Ziarul gândul a încercat să afle dacăautoritățile vor lua vreo măsură în legătură cu acest aspect.

„Eu nu pot să-i anulez permisul decât dacă instanțaconstată că a fost obținut fraudulor”, a declarat pentrugândul comisarul șef Lucian Diniță, șeful PolițieiRutiere. Întrebat cine ar putea sesiza instanța de judecată, șefulPoliției Rutiere a precizat că acest lucru ar putea să îl facăParchetul.

Întrebat dacă Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt – careinstrumentează dosarul penal al lui Bercea Mondial – va solicitajudecătorilor anularea permisului de conducere al lui Sandu Anghel,procurorul Adrian Aspră, purtător de cuvânt al instituției, adeclarat pentru gândul: „Până acum nu s-a cerut anulareapermisului, dar ancheta nu s-a terminat”.

Arestat preventiv pentru tentativă de omor calificat

Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, a fost arestat preventiv,pentru 29 de zile, de magistrații Tribunalului Olt.

Bercea Mondial este cercetat pentru tentativă de omor, ultrajcontra bunelor moravuri și tulburarea liniștii publice după ceși-ar fi înjunghiat un nepot de 17 ani care, în urma incidentului,a fost internat la Spitalul Județean din Craiova .

În actul de sesizare al Tribunalului Olt, prin care procuroriiau solicitat emiterea mandatului de arestare preventivă, se aratăcă Bercea Mondial „exercită presiuni asupra persoanei vătămate” sauîncearcă o „înțelegere frauduloasă” cu aceasta. De altfel, dupăincidentul în care Ionuț Anghel, zis Mercedes, a fost înjunghiat,atât acesta, cât și rudele tânărului aflate în localul unde a avutloc incidentul au susținut că victima a fost înjunghiată de cătreBercea Mondial.

Ulterior, rudele tânărului înjunghiat și-au schimbatdeclarațiile, afirmând că cel care l-a înjunghiat pe Mercedes esteunul dintre fiii minori ai lui Bercea Mondial.

Eu am discutat cu fiul meu și mi-a spus că nu l-a tăiatBercea. A spus că l-a tăiat Bercea pentru că avea ură pe el și azis că dacă spune treaba asta se scoate în fața mea. Fiul meu aveainterdicție să iasă afară și, pentru că aveam eu ură și pică peBercea, a zis că Bercea l-a tăiat ca să cadă pe el. După ce Berceas-a jurat că nu l-a tăiat pe fiul meu, m-am dus din nou la el șil-am întrebat. El mi-a recunoscut atunci că nu Bercea l-a tăiat șică l-a tăiat unul dintre fiii lui. Dacă fiul meu a mințit, sărăspundă. Să răspundă pentru tot ce scoate pe gură”, adeclarat Felix Anghel, tatăl lui Ionuț Anghel, zis Mercedes.(Gabriela Ștefan, Ionuț Pârvulescu)

Membri ai familiei lui Bercea Mondial, implicați în 120 dedosare penale

Membri ai familiei lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, au fostcercetați de Poliția Olt, în ultimii cinci ani, în aproximativ 120de dosare penale, majoritatea fiind constituite în urma unorplângeri făcute între ei, iar în prezent mai sunt în lucru șasedosare penale pe numele lui Bercea Mondial.

Anghel Sandu, cunoscut drept Bercea Mondial, are în prezent numai puțin de 30 de procese cu Primăria Slatina. Mondialu’ aconstruit în Slatina opt palate, toate identice, dar niciunul cuautorizație de construcție. Pentru patru dintre case, cu sprijinuljustiției oltene și al primăriei Slatina, Mondialu’ a câștigatprocesele cu municipalitatea. După ce și-a stricat relația cuedilii însă, reprezentanții Primăriei Slatina încearcă acum să-idemoleze patru imobile construite fără autorizație.

ALERTĂ! Un nou virus extrem de contagios face ravagii în China. Ce este norovirusul şi...
Râzi cu lacrimi! Ce a pățit un oltean după ce a chemat acasă o prostituată,...
FOTO. Loredana Groza, apariție interzisă cardiacilor! Rochia scurtă și mulată a lăsat totul la vedere
Cum a murit, de fapt, sponsorul Simonei Halep! Detalii cutremurătoare despre ultimele clipe de viață:...
ULTIMA ORĂ! S-a aflat prospectul vaccinului anti-COVID-19. Ce reacții adverse produce. Doamne..
OPINIE | Nu sînt doar ”pioneri” şi ”utecişti”: cine votează USR-PLUS, îi votează, de fapt,...
Dispariție misterioasă în Marea Britanie: 50 de miliarde de lire sterline „sunt ascunse undeva, dar...
Râzi cu lacrimi! Ce a pățit un oltean după ce a chemat acasă o prostituată,...
Socrii au venit în vizită, neanunţaţi. Când s-au uitat sub pat, au simţit cum li...
Cele mai perverse PRACTICI amoroase. Jumătate dintre FEMEI fac asta în pat
Veste GENIALĂ! Medicamente gratuite și compensate! Cine va beneficia de ele
Adevarul despre noii patroni ai lui Dinamo. Fotbalistii cer sprijinul Guvernului Orban. Ce se întâmplă...
AVEM prospectul vaccinului anti-COVID! Este ŞOCANT: Ce scrie în el
9 simptome ale cancerului pe care bărbaţii nu trebuie să le ignore
Industria care explodează în pandemie. Posibilităţile de creştere sunt uriaşe
Ce s-a întâmplat cu imperiul de miliarde de euro al lui Dinu Patriciu după ce...
Ruby a scos-o din sărite pe bunica ei. Cum a reacționat femeia: „M-ai zăpăcit”
Inchide