DOSARUL SEX CU FOTOMODELE: Cum scapă deputatul Negoiță deși s-a culcat cu prostituata minoră. Cum a fost „refuzat” deputatul Bănicioiu de o „miss”

DOSARUL SEX CU FOTOMODELE: Cum scapă deputatul Negoiță deși s-a culcat cu prostituata minoră. Cum a fost „refuzat deputatul Bănicioiu de o „miss
Publicat: 23/04/2012, 19:25
Actualizat: 24/04/2012, 16:32

Cei patru – Ion Valeriu Tămârjan, Relu Cornel Costan, RaduȘtefan Nicola și Alexandru Gabriel Voicu – sunt acuzați că ar firecrutat 80 de fete pe care le-au plasat ca prostituate de lux, subparavanul unor agenții de fotomodele. Procurorii spun căactivitatea infracțională s-a desfășurat sub paravanul a douăagenții de selecție și promovare a fotomodelelor. Fetele erauplasate pe piața prostituției de lux din România, Italia șiAustria, în cluburi sau la locuințele clienților, veniturileobținute depășind suma de 100.000 de euro.

Clubul Babylon din Viena, bordel de lux

Activitatea ar fi început în noiembrie 2006, când Relu CornelCostan a stabilit primul contact cu reprezentanții clubului Babylondin Viena (respectiv Bretterklieber Peter). Relu Costan eraîmpreună cu trei modele din agenție pe care le-a convins săparticipe la o ședință foto în Germania . La Viena s-au întâlnit cuun reprezentant local al Fashion TV, un anume Max Posch, de la carea aflat despre clubul Babylon din Viena – un bordel de lux.Fotomodelele au lucrat acolo o săptămână, timp în care Costan le-apretins un sfert din câștiguri. În perioada în care a stat înViena, Costan s-ar fi înțeles cu Bretterklieber ca acesta săparticipe în România la o preselecție de modele pentru o reclamăvideo de promovare a clubului. Preselecția a avut loc în Constanțaiar modelele alese au participat la filmarea videoclipului laînceputul lunii decembrie 2006, în Viena. Deși filmările au duratdoar trei-patru zile, Costan le-a spus unora dintre modele cătrebuia să stea în club două săptămâni, timp în care să practiceprostituția pentru a nu suporta cheltuielile de cazare.

Cum funcționa rețeaua

Un alt episod relatat în rechizitoriu se referă la”împrietenirea” dintre Relu Costan și Ion Tămârjan cu Mirea Ion,reprezentantul în România al Fashion TV. Ei au colaborat prinorganizarea împreună de evenimente, împrumutul reciproc de modele.Tot Relu Costan i-a făcut cunoștință proprietarului clubuluiBabylon cu Ion Tămârjan, stabilindu-se ca românii să furnizezeclubului persoane de sex feminin care să practice legal prostituțiape teritoriul statului austriac. Astfel, au început să fie adusemodele ale Agenției Star Models în Austria la începutul anului2007, pentru ședințe foto și „shopping”. „Au fost duse în cluburileBabylon nu numai persoane majore, ci și minore, contrar legislațieiaustriece, însă numai inculpatul Tămârjan Ion Valeriu și-a asumatrolul de a recruta și transporta victime minore în scopulexploatării lor sexuale în cluburile Babylon”, se arată înrechizitoriul DIICOT. Relația dintre cei doi români s-a stricat lasfârșitul anului 2007 din cauza plecării unor modele de la agențiaStar Models la Diva Models. Tămârjan a început să lucreze cuAlexandru Gabriel Voicu, în activitatea de recrutare a unor modelecare colaborau cu Agenția Star Models, în scopul exploatării lorsexuale. Totodată, Costan a început să colaboreze cu Radu ȘtefanNicola la recrutarea în scopul exploatării a unor modele carecolaborau cu Agenția Diva Models.

Deputatul Robert Negoiță, client fidel

În rechizitoriu se mai arată că „inculpatul Costan Relu Corneleste cel care, în perioada în care au fost asociați, i-a făcutcunoștință lui Tămârjan Ion Valeriu cu Negoiță Robert Sorin, cureprezentanții legali ai Casino Queen, cu Nuredin Beinur, PantelisKalliagkas, Munteanu Florin (de la radio SKY) și poate chiar și cureprezentanții TVR2, Răzvan Nicolescu – director general și ȘtefanStănescu – producător de emisiuni”.
l O martoră cu identitate protejată – una din minorele din AgențiaDiva Models pe care Costan a recrutat-o în scopul exploatăriisexuale – a întreținut acte sexuale cu el și mai puțin cu altepersoane, deși i-au fost indicați mai mulți bărbați cu care ar fitrebuit să fie mai atentă, mai comunicativă. „În perioada2007-2009, a întreținut acte sexuale cu inculpatul Costan ReluCornel, iar, prin intermediul acestuia, acte sexuale plătite cuNegoiță Robert Sorin, Nuredin Beinur și Rasitzaimoglu Muammer,Rasitzaimoglu Muammer Tahir”, se arată în rechizitoriu.

l Potrivit procurorilor, în primăvara anului 2008, Ion Tămârjan aîncercat să o recruteze „prin fraudă și înșelăciune” pe AndreeaTeodora R. în scopul exploatării ei sexuale: „În timpulparticipării la concursul Miss Academy 2008 a trimis-o într-ocameră de la ultimul etaj al hotelului Rin Grand aparent pentru alua de acolo o rochie, de fapt un pretext pentru ca victima să seîntâlnească cu Negoiță Robert Sorin, care o aștepta acolo. Întrucâti-a refuzat atunci acestuia avansurile sexuale, martorul(Negoiță-n.r.) i-a dat de înțeles că putea pleca acasă încă înaintede finală (afirmație ce este susținută indirect de o convorbiretelefonică purtată ulterior de martoră cu inculpatul Tămârjan IonValeriu). După concurs, inculpatul a încercat să o convingătelefonic să-l însoțească într-o excursie la Viena ce implica și oședință foto”.

Citeșteși:

Numele deputatului Nicu Bănicioiuapare și el în dosarul prostituatelor de lux. Procurorii susțin căo câștigătoare a unui concurs de miss o REFUZĂ SĂ ÎNTREȚINĂ RELAȚIISEXUALE CU ACESTA. Ce spuneBănicioiu

Cine e Robert SorinNegoiță

Surse: Fiscul a pussechestru pe averea deputatului Robert Negoiță pentru TVA neplătitde 10 milioane de euro, pluspenalizări

Portretuluninominalului la tinerețe: Robert Negoiță, 1603case

Tentativă de suicid. Marea campioană a ţării a înghiţit un pumn de pastile. A fost...
Ce a strigat Ionuţ Cercel în cimitir. Au izbucnit în plâns cu toţii...
FOTO. Antonia, selfie-uri interzise cardiacilor, într-un costum de baie prea mic pentru formele ei generoase!...
Semnele care apar pe piele când ai o boală de inimă. Cum se modifică unghiile
Ce avere a avut Petrică Cercel, de fapt, și cui rămâne moștenire
Ce gest a făcut Gică Hagi la nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc! `Merită toată...
Floarea CADAVRU, una dintre cele mai rare din lume. De unde îi vine numele și...
A căzut mitul celor 10.000 de paşi pe care trebuie să-i facem pe zi, pentru...
O nouă metodă de înșelăciune face ravagii printre șoferi. Pagube de zeci de mii de...
BANCUL ZILEI – O blondă bine, acostată de câțiva șmecherași
Primul județ în care certificatul de vaccinare devine obligatoriu. Încă un județ a intrat în...
Ce a strigat Ionuţ Cercel în cimitir. Au izbucnit în plâns cu toţii...
Virilitatea lui a INTRAT în istorie. Ce a făcut cu cele 70 de soţii a...
Adio, centrale de apartament! Cu ce vor fi înlocuite, facturile vin mult reduse
Vedeta de la Pro TV care trăiește o DRAMĂ! Ce se întâmplă de 5 luni...
O femeie a văzut o „pasăre fericită” într-un copac. S-a apropiat și a încremenit FOTO
Vestea ȘOC a momentului despre Florin Salam, la câteva zile după moartea lui Petrică Cercel
Doliu uriaș. A murit un fost președinte. Televiziunea națională a făcut anunțul
E DEZVĂLUIREA MOMENTULUI. Un politician important din PNL s-a înrudit cu un interlop feroce. Petrecere...
EXCLUSIV. E război total pe piaţa de energie. De ce avem de fapt facturi prea...
Povestea unei tinere din România care a construit o afacere de milioane şi îşi vinde...